Τι στο διάολο ήθελε να κάνει ο Ντάρνελ Φισερ με τον Καλουμ Πίτερσον. Κια όχι κατά λάθος, ούτε μια, αλλά τρεις φορές χούφτωσε τα γεννητικά όργανα του αντιπάλου σε μια στιγμή που υπήρχε διακοπή στον αγώνα. Θα το εξηγήσεις στην αρμόδια επιτροπή που θα τον καλέσει για απολογία και η καμπάνα θα είναι πολύ βαριά! […]

Τι στο διάολο ήθελε να κάνει ο Ντάρνελ Φισερ με τον Καλουμ Πίτερσον. Κια όχι κατά λάθος, ούτε μια, αλλά τρεις φορές χούφτωσε τα γεννητικά όργανα του αντιπάλου σε μια στιγμή που υπήρχε διακοπή στον αγώνα. Θα το εξηγήσεις στην αρμόδια επιτροπή που θα τον καλέσει για απολογία και η καμπάνα θα είναι πολύ βαριά!

Στον αγώνα Πρέστον – Σέφιλντ Γουέντζντεϊ για την 12η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ που για την ιστορία τέλειωσε 1-0 με νικήτρια την γηπεδούχο. Αλλά δεν μας απασχολεί αυτό, αλλά η τρελή ενέργεια, του ποδοσφαιριστή της Πρέστον Φίσερ στα καλά καθούμενα να χουφτώσει κανονικά τα γεννητικά όργανα του Πάτερσον. Και το ακόμα πιο περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το έκανε με χαρακτηριστική ευκολία τρεις φορές.

Ο Πάτερσον το πήρε πολύ ψύχραιμα χαμογελαστός και απλά σήκωσε τα χέρια να δείξει τον Φίσερ….

Τηλεοπτικός ο αγώνας και καταλαβαίνεται ότι επικράτησε πανικός; στα σόσιαλ με το σκηνικό αυτό. Η καμπάνα αναμένεται μεγάλη για τον περίεργο Φίσερ, αλλά θα πρέπει να μας πει και ο Πέτερσον γιατί δεν αντέδρασε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν