Αυτή η Μπάγερν μπορεί να μην έχει αντίπαλο στην Γερμανία, αλλά σήμερα απέναντι στην Βέρντερ τα βρήκε δύσκολα και εάν δεν υπήρχε ο Μάνουελ Νόιερ ίσως να είχε γράψει την 2η ήττα της στο πρωτάθλημα. Αυτό που μας μένει είναι οι καταπληκτικές επεμβάσεις του Νόιερ που θύμισε σε όλους γιατί είναι από τους κορυφαίους γκολκίπερ […]

Αυτή η Μπάγερν μπορεί να μην έχει αντίπαλο στην Γερμανία, αλλά σήμερα απέναντι στην Βέρντερ τα βρήκε δύσκολα και εάν δεν υπήρχε ο Μάνουελ Νόιερ ίσως να είχε γράψει την 2η ήττα της στο πρωτάθλημα. Αυτό που μας μένει είναι οι καταπληκτικές επεμβάσεις του Νόιερ που θύμισε σε όλους γιατί είναι από τους κορυφαίους γκολκίπερ που έχουμε δει.

Στον αγώνα με την Βέρντερ ο Γερμανός κίπερ συμπλήρωσε 400 αγώνες με την φανέλα της αγαπημένης του Μπάγερν και μας έδειξε για μια ακόμα φορά τις απίστευτες ικανότητες του. Αν δεν έπιανε τα άπιαστα σε δύο περιπτώσεις σίγουρα η Βέρντερ θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.

Ιστορική η επιτυχία για την Βέρντερ αφού σε αυτό το γήπεδο το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο και το κοντέρ έγραφε πολλά γκολ. Συνολικά στις εννέα τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε η Μπάγερν, την φιλοδώρησε με 49 γκολ. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ