Ο αγώνας εναντίον στην Μονπελιέ την Παρασκευή (4-0)  ήταν πολύ ιδιαίτερος για τον Νεϊμάρ αφού έφτασε τους 100 αγώνες με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον καταπληκτικό, απολογισμό των 81 γκολ και 46 ασίστ. Δηλαδή ο Βραζιλιάνος παιχταράς είναι ο βασικός πρωταγωνιστής 127 γκολ σε 100 αγώνες για την Παρί. Μπορεί να κάνει […]

Ο αγώνας εναντίον στην Μονπελιέ την Παρασκευή (4-0)  ήταν πολύ ιδιαίτερος για τον Νεϊμάρ αφού έφτασε τους 100 αγώνες με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον καταπληκτικό, απολογισμό των 81 γκολ και 46 ασίστ. Δηλαδή ο Βραζιλιάνος παιχταράς είναι ο βασικός πρωταγωνιστής 127 γκολ σε 100 αγώνες για την Παρί. Μπορεί να κάνει τα “παλαβά” του ορισμένες φορές αλλά ξέρει καντάρια μπάλα και στην Παρί όπως φαίνεται έχει βρει τον παράδεισο του.

Ο αρχηγός της «Σελεσάο» κατάφερε να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ¨Παρί που έφτασε πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλον τα 50 γκολ στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος Γαλλίας, αλλά συνεχίζει και οι αριθμοί του προκαλούν. Μια Παρί μόνος του ο Βραζιλιάνος και αν λάβουμε υπόψιν μας την καταπληκτική συνεργασία που έχει με τον Μπαπε΄ τότε δίκαια είναι το Α και το Ω της πρωταθλήτριας Γαλλίας.
.
100 αγώνες
81 Γκολ
46 Ασίστ
Ο Νειμάρ είναι ο πρωταγωνιστής για 127 γκολ της Παρί
.
Δύσκολα να βρει τον οικονομικό, παράδεισο της Παρί ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και αποφάσισε να μείνει, δεχόμενος την πρόταση ανανέωσης από την Παρί. Η αλήθεια όμως είναι ότι Νειμάρ κεντάει την φετινή χρονιά και έχει κάνει τρομερό δίδυμο με τον Μπαπέ, Τον κρατάς και τον χρυσοπληρώνεις Νασέρ Αλ Κελαΐφι. αφού λεφτά υπάρχουν. Το Κατάρ να είναι καλά.

Έχει και στο ψηστήρι τον Μέσι. Που το βάζεις αυτό!

Με την Βραζιλία κάνει παπάδες, αλλά και στην Παρί είναι αναντικατάστατος. Ο Νειμάρ την φετινή χρονιά δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο όσον αφορά τον χαρακτήρα του, γιατί για τις ικανότητες του ούτε λόγος. Καντάρια μπάλα ο Βραζιλιάνος. Η κατάσταση με τον κορονοιό έχει φέρει πολλά μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ ένα βήμα πριν την χρεωκοπία, αλλά η Παρί με ολόκληρο το Κατάρ πίσω της δεν καταλαβαίνει από οικονομική κρίση. Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, έχει αλλάξει γνώμη για το αστέρι της ομάδας του, και θέλει να τον κρατήσει. Ο Βραζιλιάνος μένει στην σιγουριά του Κατάρ και αποφάσισε να ανανεώσει με την Παρί για άλλα πέντε χρόνια. 

Video: Neymar Embraces PSG Supporters to Close Out 2019 - PSG Talk

Ο Ριβάλντο που δεν χαδεύει αυτιά με τις δηλώσεις του είχε πει για την Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αν δεν πάρεις την «Χρυσή Μπάλα» ή το βραβείο «The Best», μοιάζει σαν να μην είσαι ο καλύτερος στον κόσμο. Στον Νεϊμάρ δεν έδωσαν κανένα από αυτά τα βραβεία, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους» υποστήριξε ο Βραζιλιάνος άλλοτε σταρ της.

Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ. Ένα όνομα που κόστισε 222 εκατ. ευρώ στον Νασέρ Αλ Κελαΐφι και την Oryx Qatar Sports Investments. Η πιο ακριβή μεταγραφή παγκοσμίως στο ποδόσφαιρο. Τα 222 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για να μετακινηθεί ο Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα, θα μνημονεύονται για πάντα.

Αλλά τον θέλουν εκεί, και αυτός θα μείνει. Που θα βρει καλύτερα;

Σύμφωνα με το ESPN οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τον Βραζιλιάνο άσο να τσεπώνει για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ΜΟΝΟ 36 εκατομμύρια ευρώ και επίσης ζήτησε και διαβεβαιώσεις από τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου  για τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Το τελευταίο μας ξέρανε τελείως.

Στην Παρί που θα ανανεώσει (μένουν μόνο οι υπογραφές) έχει βρει τον Μπαπέ και κάνουν ένα εκρηκτικό δίδυμο. 

Δεν ήταν τυχαία η δήλωση του μεγάλου Βενγκέρ:

«Δεν έχουμε ξαναδεί παίκτες όπως οι Μέσι και Κριστιάνο. Με τέτοια ποιότητα που κάνουν το κάτι διαφορετικό ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, η κυριαρχία τους φτάνει στο τέλος της. Έρχεται πλέον η νέα γενιά και οι διάδοχοί του παίζουν μαζί στην Παρί. Είναι ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ