Με την Βραζιλία κάνει παπάδες, αλλά και στην Παρί είναι αναντικατάστατος. Ο Νειμάρ την φετινή χρονιά δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο όσον αφορά τον χαρακτήρα του, γιατί για τις ικανότητες του ούτε λόγος. Καντάρια μπάλα ο Βραζιλιάνος. Η κατάσταση με τον κορονοιό έχει φέρει πολλά μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ ένα βήμα πριν την χρεωκοπία, αλλά η […]

Με την Βραζιλία κάνει παπάδες, αλλά και στην Παρί είναι αναντικατάστατος. Ο Νειμάρ την φετινή χρονιά δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο όσον αφορά τον χαρακτήρα του, γιατί για τις ικανότητες του ούτε λόγος. Καντάρια μπάλα ο Βραζιλιάνος. Η κατάσταση με τον κορονοιό έχει φέρει πολλά μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ ένα βήμα πριν την χρεωκοπία, αλλά η Παρί με ολόκληρο το Κατάρ πίσω της δεν καταλαβαίνει από οικονομική κρίση. Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, έχει αλλάξει γνώμη για το αστέρι της ομάδας του, και θέλει να τον κρατήσει. Ο Βραζιλιάνος μένει στην σιγουριά του Κατάρ και αποφάσισε να ανανεώσει με την Παρί για άλλα πέντε χρόνια. 

Περίμενε έκανε υπομονή αλλά η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε φάση και δεν θα είναι για αρκετό διάστημα να κάνει μεγάλες μεταγραφές, και με την παλιοκατάσταση από τον κορονοιό τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι τέτοια για μεταγραφές επιπέδου Νειμάρ. Οπότε και ο Βραζιλιάνος μένει στα σίγουρα πετροδόλαρα της Παρί και όλοι ευχαριστημένοι. 

Neymar Jr. Reveals Paris Saint Germain Third KIT 2017-18 - Nike News

Σύμφωνα με το ESPN οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τον Βραζιλιάνο άσο να τσεπώνει για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ΜΟΝΟ 36 εκατομμύρια ευρώ και επίσης ζήτησε και διαβεβαιώσεις από τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου  για τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Το τελευταίο μας ξέρανε τελείως.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέα συνάντηση για να πέσουν οι υπογραφές.

Όπως και να ‘χει του ευχόμαστε καλοφάγωτα και στον Νασέρ Αλ Κελαΐφι, καλή δύναμη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ