Ligue 1 – Ο Βραζιλιάνος διεθνής αστέρας της Παρί συνεχίζει να κάνει ρεκόρ στον πρωτάθλημα Γαλλίας με την φανέλα της ομάδας του Παρισιού. Παρά την ισοπαλία εντός έδρας με την Μπορντό αυτός με το γκολ που πέτυχε έγραψε ιστορία. Με αυτό το ματς η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε για δεύτερο σερί μακριά από τη νίκη […]

Ligue 1 – Ο Βραζιλιάνος διεθνής αστέρας της Παρί συνεχίζει να κάνει ρεκόρ στον πρωτάθλημα Γαλλίας με την φανέλα της ομάδας του Παρισιού. Παρά την ισοπαλία εντός έδρας με την Μπορντό αυτός με το γκολ που πέτυχε έγραψε ιστορία.

Με αυτό το ματς η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε για δεύτερο σερί μακριά από τη νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μετά από την ήττα που είχε γνωρίσει εκτός έδρας από τη Μονακό με 3-2.

Πιο συγκεκριμένα στο 27΄λεπτο της αναμέτρησης με την Μπορντό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και έφτασε τα 50 γκολ στην πρώτη κατηγορία πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Στις τελευταίες… 70 χρονιές στην Ligue 1  μόνο ο Γκούναρ Άντερσον αλλά σε 53 αγώνες και ο Γιόζιπ Σκόμπλαρ σε 54 αγώνες.

Με την Βραζιλία κάνει παπάδες, αλλά και στην Παρί είναι αναντικατάστατος. Ο Νειμάρ την φετινή χρονιά δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο όσον αφορά τον χαρακτήρα του, γιατί για τις ικανότητες του ούτε λόγος. Καντάρια μπάλα ο Βραζιλιάνος. Η κατάσταση με τον κορονοιό έχει φέρει πολλά μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ ένα βήμα πριν την χρεωκοπία, αλλά η Παρί με ολόκληρο το Κατάρ πίσω της δεν καταλαβαίνει από οικονομική κρίση. Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, έχει αλλάξει γνώμη για το αστέρι της ομάδας του, και θέλει να τον κρατήσει. Ο Βραζιλιάνος μένει στην σιγουριά του Κατάρ και αποφάσισε να ανανεώσει με την Παρί για άλλα πέντε χρόνια. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ