Τρελάθηκαν όλοι στην Παρί την στιγμή του τραυματισμού του Νειμάρ στον αγώνα με την Λυών χθες, ειδικά από τον τρόπο που εκδήλωσε τον πόνο του. Έβαλε τα κλάματα και φώναζε, με αποτέλεσμα όλοι να φοβηθούν μεγάλο πρόβλημα στον αστράγαλο του. Η Λυών κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία νίκη στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν με […]

Τρελάθηκαν όλοι στην Παρί την στιγμή του τραυματισμού του Νειμάρ στον αγώνα με την Λυών χθες, ειδικά από τον τρόπο που εκδήλωσε τον πόνο του. Έβαλε τα κλάματα και φώναζε, με αποτέλεσμα όλοι να φοβηθούν μεγάλο πρόβλημα στον αστράγαλο του.

Η Λυών κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία νίκη στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0 χάρη στο γκολ του Καντεβέρε στο 35’, με αποτέλεσμα να ρίξει τους Παριζιάνους από την κορυφή της βαθμολογίας. Μετά από 14 παιχνίδια γίνεται ένας… χαμός στην μάχη για το πρωτάθλημα, με Λιόν και Λιλ να είναι στο +1 από την Παρί και στο +2 από την Μαρσέιγ η οποία ωστόσο έχει και δύο ματς λιγότερα!

Πιο συγκεκριμένα χθες βράδυ στον αγώνα με την Λυών στα τελευταία λεπτά δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα και φάνηκε να πατάει στραβά το αριστερό του πόδι και χρειάστηκε φορείο για ν’ αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. ενώ.

Έβαλε τα κλάματα γιατί είναι ακόμα χαραγμένες στο μυαλό του οι άσχημες στιγμές από το παρελθόν με τις πατερίτσες και μεγάλη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους.

«Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, έκλαψα από φόβο και πόνο, αλλά και από άσχημες αναμνήσεις που έχω από χειρουργεία και πατερίτσες…» έγραψε στα social media.

Υπήρχαν φόβοι για κάταγμα στην αρχή, αλλά σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, δεν θα είναι κάτι τόσο σοβαρό.

Ο Βραζιλιάνος σταρ έκανε εξετάσεις την Τετάρτη (14/12) και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Χάνει σίγουρα τους αγώνες του 2020 με Λοριάν (16/12), Λιλ (20/12) και Στρασμπούρ (23/12), τα παιχνίδια με Σεντ Ετιέν (6/1) και Μπρεστ (10/1) και σύμφωνα με την Equipe θα γυρίσει στις 13 Ιανουαρίου με τη Μαρσέιγ.

Θα είναι μια χαρά για να υποδεχθεί τον φίλο του Μέσι σε δύο μεγάλες μονομαχίες για την φάση των 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την Βραζιλία κάνει παπάδες, αλλά και στην Παρί είναι αναντικατάστατος. Ο Νειμάρ την φετινή χρονιά δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο όσον αφορά τον χαρακτήρα του, γιατί για τις ικανότητες του ούτε λόγος. Καντάρια μπάλα ο Βραζιλιάνος. Η κατάσταση με τον κορονοιό έχει φέρει πολλά μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ ένα βήμα πριν την χρεωκοπία, αλλά η Παρί με ολόκληρο το Κατάρ πίσω της δεν καταλαβαίνει από οικονομική κρίση. Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, έχει αλλάξει γνώμη για το αστέρι της ομάδας του, και θέλει να τον κρατήσει. Ο Βραζιλιάνος μένει στην σιγουριά του Κατάρ και αποφάσισε να ανανεώσει με την Παρί για άλλα πέντε χρόνια. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ