Ο Κιλιάν Μπαπέ κατά καιρούς έχει δείξει ότι έχει μια μεγαλύτερη αδυναμία στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά αυτήν την φορά, φρόντισε με τον τρόπο του, που ήταν πολύ ξεκάθαρος να το πει δυνατά. Γουστάρω Ρεάλ. Και όχι σε κάποιον φίλο του ή σε στενό κύκλο αλλά στον προσωπικό του λογαριασμό στο insta. Συγκεκριμένα, ο σταρ της Παρί […]

Ο Κιλιάν Μπαπέ κατά καιρούς έχει δείξει ότι έχει μια μεγαλύτερη αδυναμία στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά αυτήν την φορά, φρόντισε με τον τρόπο του, που ήταν πολύ ξεκάθαρος να το πει δυνατά. Γουστάρω Ρεάλ. Και όχι σε κάποιον φίλο του ή σε στενό κύκλο αλλά στον προσωπικό του λογαριασμό στο insta.

Συγκεκριμένα, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ανέβασε ένα story στο instagram, με φόντο έναν τοίχο του σπιτιού του στον οποίο έχει κολλήσει πρωτοσέλιδα της «Marca» που τον «συνδέουν» με τη Βασίλισσα! 

Μια ακόμη ένδειξη της συμπάθειας του 22χρονου σταρ προς την πλευρά της Βασίλισσας.

Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο και με τα οικονομικά των ομάδων να είναι σε οριακό σημείο, και ειδικά της Βασίλισσας που ετοιμάζει και το νέο Μπερναμπέου, έκαναν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να σιγήσει μεταγραφικά αυτήν την χρονιά, αλλά έχει σκοπό να κάνει το μεγάλο μπαμ το προσεχές καλοκαίρι. ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΟΧΟΣ της Βασίλισσας είναι ο Κιλιάν Μπαπέ. 

Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν χωράει καμιά αμφιβολία, αφού πέραν από την μεγάλη συμπάθειας του Πέρεθ και ο Ζινεντίν Ζιντάν τρέφει μεγάλη εκτίμηση και υπάρχει αδυναμία προς το πρόσωπο του νεαρού Γάλλου διεθνή. 

Αλλά και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή της Παρί δεν είναι κρυφό η συμπάθεια προς την ομάδα της Ρεάλ και ένας απο τους λόγους που δεν ανανέωσε με την Παρί, και αρνήθηκε μια πολύ μεγάλη πρόταση ανανέωσης είναι γιατί το καλοκαίρι θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης εκτός μεγάλου και συγκλονιστικού απροόπτου.

Ballon d'Or 2019 : quand Kylian Mbappé met un énorme vent à un journaliste

Για το ίδιο θέμα είχε ρίξει την βόμβα του και ο Ζερόμ Ροτέν

«Ξέρω από πηγές του συλλόγου ότι η συμφωνία για να πάρει η Ρεάλ τον Μπαμπέ ήταν σχεδόν τελειωμένη. Αλλά με όσα συνέβησαν, λόγω πανδημίας θεωρώ ότι η μεταγραφή θα αναβληθεί. Τουλάχιστον για τώρα. Δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορέσει η Παρί να τον κρατήσει στην ομάδα. Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ τους, με τον Μπαπέ να θέλει την αποχώρηση του το καλοκαίρι. Είναι θέμα χρόνου»

Σίγουρα θα είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик