Είναι να μην σού τύχει, και όπως φαίνεται το 2021 μπήκε πολύ άσχημα για τον πορτιέρο της Τζένοα Φεντερίκο Μαρκέτι. Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις την “κούκλα” σου για πλύσιμο και να στην κάνουν αγνώριστη. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου. Ο τερματοφύλακας έχει τρέλα με τα γρήγορα αυτοκίνητα και έχει αγοράσει μια Ferrari 812 Superfast […]

Είναι να μην σού τύχει, και όπως φαίνεται το 2021 μπήκε πολύ άσχημα για τον πορτιέρο της Τζένοα Φεντερίκο Μαρκέτι. Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις την “κούκλα” σου για πλύσιμο και να στην κάνουν αγνώριστη. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου.

Ο τερματοφύλακας έχει τρέλα με τα γρήγορα αυτοκίνητα και έχει αγοράσει μια Ferrari 812 Superfast και τα έσκασε χοντρά, αφού έδωσε 300,000 ευρώπουλα. Μιλάμε για τρελές ταχύτητες με τα 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα. 

Ο Μαρκέτι λοιπόν πήγε την αμαξάρα του και πήγε σε ενα πλυντήριο αυτοκινήτων να της κάνουν ένα σούπερ πλύσιμο – γυάλισμα και έφυγε να κάνεις τις άλλες εργασίες του. Αλλά όταν γύρισε να την παραλάβει αυτό που είδε ήταν σκέτος εφιάλτης.

Genoa, disavventura per Marchetti: distrutta la sua Ferrari - FOTO

Τι είχε συμβεί:

Ο υπάλληλος που ανέλαβε το πλύσιμο προσπαθώντας να την πάει στο σωστό σημείο, πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι, (προφανώς νομίζοντας ότι είναι είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο) με αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει πάνω σε πέντε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η ζημιά είναι τεράστια όπως βλέπετε και στις φωτογραφία και ευτυχώς δεν υπήρξες κανένας τραυματισμός. 

Από δω και πέρα βλέπουμε τον Μαρκέτι να την πλύνει μόνος του. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα