Ο βετεράνος πλέον Λουίτζι Σαρτόρ είχε μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική ζωή, αλλά επίσης πολύ ενδιαφέρον είχε και η ζωή του εκτός των γηπέδων.. Οι δύο πλήρεις δεκαετίες τους στο ποδόσφαιρο, απ’ όταν το 1990 ως έφηβος έκανε τα πρώτα βήματά του στην Πάντοβα και μέχρι το 2009 που σταμάτησε ως βετεράνος της Τερνάνα, συνοδεύτηκαν από λάμψη, […]

Ο βετεράνος πλέον Λουίτζι Σαρτόρ είχε μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική ζωή, αλλά επίσης πολύ ενδιαφέρον είχε και η ζωή του εκτός των γηπέδων.. Οι δύο πλήρεις δεκαετίες τους στο ποδόσφαιρο, απ’ όταν το 1990 ως έφηβος έκανε τα πρώτα βήματά του στην Πάντοβα και μέχρι το 2009 που σταμάτησε ως βετεράνος της Τερνάνα, συνοδεύτηκαν από λάμψη, φήμη και χρήμα.

Σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Ιταλίας! Όπως αναφέρει η «messangero», ο πρώην ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων των Γιουβέντους, Ίντερ, Ρόμα και ΠάρμαΛουίτζι Σαρτόρ, συνελήφθη για καλλιέργεια και εμπόριο μαριχουάνας.

Σε σύνταξη από το 2009 ο Λουίτζι Σαρτόρ επέλεξε έναν εναλλακτικό, πλην παράνομο, τρόπο για ν’ αυγατίσει το εισόδημά του. Μέχρι που τον ανακάλυψαν και τον συνέλαβαν. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έμπλεκε.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός είχε θερμοκήπιο στο Λεσινιάνο Πάρμα όπου καλλιεργούσε τα… φυτά του, με την αστυνομία να τον «πιάνει στα πράσα». Ο Σαρτόρ είχε στην κατοχή του 106 φυτά μαριχουάνας και το θερμοκήπιο βρισκόταν στους πρόποδες ενός βουνού!

Ο Σαρτόρ αρνήθηκε ν’ απαντήσει σε οτιδήποτε, κατέβαλε την εγγύηση για ν’ αφεθεί ελεύθερος και σε πρώτη φάση τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Έως ότου προχωρήσουν οι διαδικασίες. Εκτιμήθηκε ότι από τον τριψήφιο αριθμό δενδρυλλίων θα ήταν εφικτό να παραχθούν έως και 2 κιλά ινδικής κάνναβης που κατόπιν θα διοχετεύονταν παρανόμως στην αγορά προς πώληση.

Ήταν δύο φορές διεθνής με την εθνική Ιταλίας, αλλά και αρκετές φορές με τις μικρότερες ομάδες, ενώ είχε συμμετοχές και στο Champions League και το Kύπελλο UEFA πέρα από τη Serie A.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν