Τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, η επιστροφή στην κορυφή, μεταγραφές και φυσικά ανανέωση Μέσι, είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μετά τις εκλογές της 7ης Μαρτίου. Πλησιάζουν οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα και ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να αντιμετωπίσεις δύο από τα μεγάλα προβλήματα στην σύγχρονη ιστορία του κλαμπ. Το τεράστιο […]

Τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, η επιστροφή στην κορυφή, μεταγραφές και φυσικά ανανέωση Μέσι, είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μετά τις εκλογές της 7ης Μαρτίου.

Πλησιάζουν οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα και ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να αντιμετωπίσεις δύο από τα μεγάλα προβλήματα στην σύγχρονη ιστορία του κλαμπ. Το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με τους μπουκ που το ψάχνουν αρκετά ο Λαπόρτα δίνεται ως πρώτο φαβορί και από κοντά ο Φοντ.

Ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου αναγκάστηκε να παραιτηθεί, και τον ακολούθησε ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο. Τον Μάρτιο  θα έχουμε εκλογές όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί. 

Οι υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα είναι οι Βίκτορ Φοντ, Τόνι Φρέισα, Εμίλι Ρουσό, Τσάβι Βιλατζοάνα, Τζόρντι Φαρέ, Γιουίς Φερνάντεθ Αλά, Πέρε Ριέρα καi ο Ζοάν Λαπόρτα.

Το σίγουρο είναι ότι ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να λύσει πολλά και σημαντικά προβλήματα, με το μεγαλύτερο της ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι, αλλά και τις μεγάλες οικονομικές ζημιές.

Ζουάν Λαπόρτα και Βίκτορ Φοντ μοιάζουν τα πιο δυνατά ονόματα και οι πιθανότεροι νικητές, καθώς έχουν στο πλευρό τους μερικά «βαριά» ονόματα. Αυτό απέδειξαν και οι book της Ισπανίας οι οποίοι έδωσαν ως πρώτο φαβορί τον Λαπόρτα.

Ο Τζουάν Λαπόρτα με τον Λιονέλ Μέσι

Εκβιάζει το εκλογικό σώμα με τον τρόπο του ο Λαπόρτα:

Ο Λαπόρτα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί πως για να μείνει ο Μέσι στην ομάδα, θα πρέπει ο ίδιος να κερδίσει τις εκλογές της 7ης Μαρτίου. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα φύγει το καλοκαίρι. Φυσικά, το “Barca Gate” έχει επισκιάσει τα πάντα στο κλαμπ μετά και την σύλληψη του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος έμεινε προσωρινά ελεύθερος.

“Έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Μέσι και θα συζητήσει μαζί μου όποια πρόταση και αν του κάνουμε. Αν δεν κερδίσω βέβαια, τότε θεωρώ δεδομένο πως θα αποχωρήσει ο Μέσι από την ομάδα. Ο Λίο σίγουρα θα ζυγίζει την προσφορά που θα του κάνουμε. Αν όμως κερδίσει κάποιος άλλος, το ξαναλέω, ο Μέσι θα αποχωρήσει”, ανέφερε ο Λαπόρτα και πρόσθεσε:

“Δεν ήταν χαρούμενος με τον Φρέιξα στην προεδρία και δεν το κάνει μόνο για τα χρήματα. Θέλει να αγωνίζεται σε μια ομάδα που θα διεκδικεί όλα τα τρόπαια. Με εμένα θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσεις, αλλά μόνο με εμένα ως πρόεδρο”.

Αναμφίβολα είναι μια κίνηση-ματ, για να πείσει το εκλογικό σώμα να στηρίξει την δική του υποψηφιότητα και να τον επαναφέρει στον προεδρικό θώκο. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι το φαβορί για να λάβει το χρίσμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι