Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να βρει αγωνιστική σταθερότητα και κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα εδώ και πολλα πολλα και χρόνια. Ο Ρόναλντ Κούμαν προέβη σε μια παράξενη κίνηση και άφησε εκτός αποστολής τον Λιονέλ Μέσι κάτι που αφήνει ερωτηματικά. Στον ομιλο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Καταλανοί έχουν κερδίσει και τους τρεις αγώνες στον […]

Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να βρει αγωνιστική σταθερότητα και κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα εδώ και πολλα πολλα και χρόνια. Ο Ρόναλντ Κούμαν προέβη σε μια παράξενη κίνηση και άφησε εκτός αποστολής τον Λιονέλ Μέσι κάτι που αφήνει ερωτηματικά.

Στον ομιλο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Καταλανοί έχουν κερδίσει και τους τρεις αγώνες στον όμιλο και μια ακόμα νίκη κλειδώνουν την πρόκριση τους. 

Ο Ρονάλντ Κούμαν στην αποστολή πήρε 19 ποδοσφαιριστές αλλά άφησε εκτός τον Μέσι μαζί με τους Ντε Γιονγκ, Ανσού Φάτι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί, Σέρχιο και Αραούχο. Ο Αργεντίνος δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και προκαλεί ερωτηματικά ο αποκλεισμός του από τον αγώνα. Αν λάβουμε στα υπόψιν μας και τις φήμες περί κακών σχέσεων με τον Κούμαν, και τα σενάρια για μεταγραφή του τον Ιανουάριο, τότε τα ερωτηματικά μεγαλώνουν.

Με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μέσι ήταν ουσιαστικά εκτός αγώνα και χαρακτηριστικό είναι ότι έχασε 23 φορές την μπάλα, και με ελάχιστες πάσες (36). Αλλά και η χημεία των ποδοσφαιριστών δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην συνεργασία τους και ειδικά μεταξύ Μέσι – Γκριενζμάν. 

Πιο αναλυτικά ο Μέσι έδωσε 2 πάσες στον Πέδρι, 5 στον Ντεμπελέ και 1 στον Γκριεζμάν, και αντίστοιχα πήρε μόλις 9 πάσες από αυτούς. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλημα στην σχέση του Μέσι με τον Γάλλο και αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στην ομάδα.

Lionel Messi Transfer Updates: Ronald Koeman Responds to Barcelona Stars Concerns After Chat With Man Citys Pep Guardiola

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Ρόναλντ Κούμαν και την νέα Μπαρτσελόνα που ήθελε να παρουσιάσει αφού προς το παρόν απογοητεύει. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του:

“Όπως κάθε προπονητής είμαι υπεύθυνος. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα μας. Δουλεύουμε, προσπαθώ να βάλω την καλύτερη διαθέσιμη ομάδα σε κάθε αγώνα. Τι παραπάνω μπορώ να κάνω;”.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει άμεσα να φανεί βελτιώσει, γιατί διαφορετικά μετά τις εκλογές, και ειδικά με εκλογή Φοντ είναι πολύ πιθανό να έχουμε αντικατάσταση του Ολλανδού. Ο Τσάβι περιμένει το σήμα του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ