Ο Κάρλος Αλμπέρτο Τέβες είναι ένα κλασικό παράδειγμα των χωρών της Νότιας Αμερικής. Από την φτώχεια στην κορυφή. Αλλά μετά από πολλά χρόνια μέσα στα γήπεδα o “Απάτσι” με πολλές όμορφες στιγμές και διακρίσεις αποκάλυψε ότι το τέλος είναι κοντά. Πόσο κοντά; Στο τέλος του πρωταθλήματος! Ο Τέβες κλήθηκε να δώσει εκατοντάδες μάχες όμως μέσα […]

Ο Κάρλος Αλμπέρτο Τέβες είναι ένα κλασικό παράδειγμα των χωρών της Νότιας Αμερικής. Από την φτώχεια στην κορυφή. Αλλά μετά από πολλά χρόνια μέσα στα γήπεδα o “Απάτσι” με πολλές όμορφες στιγμές και διακρίσεις αποκάλυψε ότι το τέλος είναι κοντά. Πόσο κοντά; Στο τέλος του πρωταθλήματος!

Ο Τέβες κλήθηκε να δώσει εκατοντάδες μάχες όμως μέσα απ’ αυτές «έχτισε» χαρακτήρα και πάλεψε για το κάθε τι. Έγινε πεισματάρης, σκληρός και για πολλούς δεν είναι το καλύτερο παιδί που μπορούμε να βρούμε. Ψέμα; Φυσικά κι όχι.

«Δεν είχαμε ποδοσφαιρικά παπούτσια και αντί για μπάλα χρησιμοποιούσαμε μπαλάκι του τένις. Το ποδόσφαιρο του δρόμου είναι ό,τι καλύτερο. Είσαι απλώς εσύ και οι φίλοι σου απέναντι στους άλλους. Αν κάποιος νιώσει ότι πρέπει να σε κλωτσήσει στο λαιμό, θα το κάνει».

Σε δήλωση του στο ESPN Αργεντινής αποκάλυψε ότι τον επηρέασε πάρα πολύ η κακή κατάσταση της υγείας του πατέρα του και έδειξε ότι έχει πάρει την απόφαση του, και πολύ σύντομα θα την ανακοινώσει. 

O θρύλος της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Τέβες αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του θετού πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ με κορονοϊό, αποκαλύπτοντας πως μερικές φορές λυγίζει και κλαίει στο ημίχρονο των αγώνων. 

Άλλωστε και στο πρόσφατο παρελθόν είχε δηλώσει:

«Θα αποσυρθώ απ’ το ποδόσφαιρο όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου με την Μπόκα. Τις προηγούμενες φορές που είχα φύγει απ’ την Μπόκα μου έλειπε ο σύλλογος, τώρα όμως θα είναι διαφορετικά. Δε θέλω να πάω σε άλλη ομάδα και θα αποσυρθώ μ’ αυτήν τη φανέλα. Δε θέλω με το που σταματήσω να γίνω προπονητής ή τεχνικός διευθυντής. Πρέπει πρώτα να προετοιμαστώ για έναν τέτοιο ρόλο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν