Σε άλλες πολιτείες “παίζει μπάλα” ο Ιγκουαίν αλλά το Μαϊάμι που τον πήρε για να του λύσει το επιθετικό του πρόβλημα, δεν έχει δει ακόμα άσπρη μέρα από την μεταγραφή του πρώην ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους. Και ο Μπέκαμ προβληματισμένος για τα χρήματα που έδωσε-πέταξε…. Στα υπόλοιπα εκτός Μαιάμι ο Ιγκουάιν σε πρόσφατη συνέντευξη του στο […]

Σε άλλες πολιτείες “παίζει μπάλα” ο Ιγκουαίν αλλά το Μαϊάμι που τον πήρε για να του λύσει το επιθετικό του πρόβλημα, δεν έχει δει ακόμα άσπρη μέρα από την μεταγραφή του πρώην ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους. Και ο Μπέκαμ προβληματισμένος για τα χρήματα που έδωσε-πέταξε….

Στα υπόλοιπα εκτός Μαιάμι ο Ιγκουάιν σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ESPN κλήθηκε να απαντήσει ποια είναι η καλύτερη τριάδα επιθετικών στον κόσμο αυτήν την στιγμή. Και η απάντηση του προκάλεσε; τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, αφού “ξέχασε” τους Μέσι και Ρονάντο. Άδικα;

Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντινός φορ Γκονσάλο Ιγκουαΐν απάντησε:

“Οι καλύτεροι επιθετικοί αυτήν την στιγμή κατά την προσωπική μου άποψη είναι οι Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ και Μπενζεμά που δείχνουν ασταμάτητοι, και σκοράρουν συνεχώς. Ο Καρίμ είναι στο κορυφαίο επίπεδο εδώ και 12 χρόνια. Ο Λεβαντόφσκι σκοράρει παντού χωρίς διακοπές. Απίστευτος. Και ο Χάαλαντ δίνει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον, είναι μεγάλος επιθετικός και περιμένω πολλα από αυτόν. Στην ιστορία του ποδοσφαίρου είχαμε επιθετικούς όπως οι Σουάρες, Λεβαντόφσκι, Καβάνι, Μπενζεμά, Νταβίντ Βίγια και τον καλύτερο όλων, τον Ρονάλντο το “φαινόμενο”. Ήθελα πάντα να γίνω όπως αυτός και προσπάθησα να τον αντιγράψω» απάντησε”

Gonzalo Higuain could debut Sunday; Rodolfo Pizarro says Inter Miami will make playoffs | MLSsoccer.com

Για Μέσι και Ρονάλντο ούτε κουβέντα αν και στην πορεία της συνέντευξης αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλεια για τον Μέσι, αλλά κατόπιν ερωτήσεως;. Όχι από μόνος του. 

Αν και για να σχολιάσουμε την απάντηση του δεν είπε κάτι παράλογο. Οι Χάλαντ και Λεβαντόφσκι είναι μακράν οι πιο καυτοί επιθετικοί, άρα σωστός ο Γκονσάλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ