Ο Γιουνούς Μούσα είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης και πολλοί μεγάλοι Ευρωπαϊκή σύλλογοι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Βρίσκεται στο στόχαστρο της «μισής»… Αγγλίας. Η Βαλένθια για να μην χάσει το μεγάλο της διαμαντάκι του έκανε νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2026. Ο Μούσα γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 2002 στη Νέα Υόρκη […]

Ο Γιουνούς Μούσα είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης και πολλοί μεγάλοι Ευρωπαϊκή σύλλογοι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Βρίσκεται στο στόχαστρο της «μισής»… Αγγλίας. Η Βαλένθια για να μην χάσει το μεγάλο της διαμαντάκι του έκανε νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2026.

Ο Μούσα γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 2002 στη Νέα Υόρκη και η καταγωγή του είναι από την Γκάνα. Έζησε στην Ιταλία μέχρι την ηλικία των εννέα ετών, και πρώτη του ομάδα ήταν η Τζιορτζιόνε. Όταν μετακόμισε στο Λονδίνο, έμεινε για επτά χρόνια στην Άρσεναλ και αποφοίτησε από την ακαδημία Hale End.

Αν και είναι μέσος, έχει τις ικανότητες να παίξει και ως δεκάρι, κάτι που το είδαμε και στον αγώνα του απέναντι στη Λεβάντε. Η μεγάλη ικανότητα του στις πάσες και τη δημιουργία είναι τα δυνατά όπλα του, αλλά μαζί με την εκρηκτικότητα του, την καλή ντρίπλα του και την σχετική ευκολά που βρίσκει δίχτυα τον έχουν κάνει από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην Ισπανία και όχι μόνο.

Είναι και διεθνής και μάλιστα είχε να επιλέξει μεταξύ ΗΠΑ, Αγγλία, Γκάνα και Ιταλία. Έπαιξε με τις μικρές εθνικές της Αγγλίες αλλά τελικά προτίμησε την Εθνική ανδρών των ΗΠΑ που έχει αγωνιστεί δύο φορές.

Στο ντεμπούτο του, έγινε ο νεότερος ξένος στην ιστορίας της Βαλένθια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έσπασε μάλιστα και το ρεκόρ του Μπέκαμ που κρατούσε από το 2007 όταν σκόραρε στο πρωτάθλημα της Λα Λιγκα εναντίον της Λεβάντε, και έγινε ο έγινε ο πρώτος Άγγλος που σκοράρει στο πρωτάθλημα της Λα Λίγκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βαλένθια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα