Πως μας προέκυψε ο ¨Γαλιλαίος”; Μα όταν ένα άλογο κοστίζει περισσότερο από όσο οι δύο σουτέρ σταρ του ποδοσφαίρου μαζί είναι είδηση. Φυσικά και ο Γαλιλαίος είναι ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ στον ιππόδρομο και η τιμή του έχει φτάσει σε αστρονομικά επίπεδα. Παίζει μπάλα υψηλού επιπέδου! Δεν ζει σε πολυτελή διαμερίσματα, αλλά σε προσεγμένους στάβλους ο «Γαλιλαίος», […]

Πως μας προέκυψε ο ¨Γαλιλαίος”; Μα όταν ένα άλογο κοστίζει περισσότερο από όσο οι δύο σουτέρ σταρ του ποδοσφαίρου μαζί είναι είδηση. Φυσικά και ο Γαλιλαίος είναι ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ στον ιππόδρομο και η τιμή του έχει φτάσει σε αστρονομικά επίπεδα. Παίζει μπάλα υψηλού επιπέδου!

Δεν ζει σε πολυτελή διαμερίσματα, αλλά σε προσεγμένους στάβλους ο «Γαλιλαίος», με την αξία του να φτάνει στο 200,000,000 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε. 200 μιλιόνια αγαπητοί φίλοι. Όταν σύμφωνα με τα στοιχεία του Transfermarkt η αξία Ρονάλντο και Μέσι αθροιστικά σήμερα δεν ξεπερνάνε τα 160,000,000.

Είναι Ιρλανδός και γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1998 και η καριέρα του ήταν πολύ επιτυχημένη και συναρπαστική όπως και των δύο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Κέρδισε σερί τους πρώτους έξι αγώνες μέσα σε εννιά μήνες, και μόλις έσκασε η πρώτη ήττα αποσύρθηκε. Η μοναδική του ήττα ήταν στην Νέα Υόρκη στο Breeder’s Cup Classic. 

Αλλά και ο πατέρας του Γαλιλαίου, Sadler’s Wells ήταν ο πιο επιτυχημένος στην Βρετανική αγορά. Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.

https://www.youtube.com/watch?v=-AF4nRGVSbA&feature=emb_logo

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ