Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες στιλιστικές επιλογές που κάνει, ενώ αυτήν τη φορά έκανε μία ξεχωριστή κόμμωση! Ο παίκτης της Άρσεναλ, απολαμβάνει στο έπακρον τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Ο ίδιος δεν έχασε διόλου την ευκαιρία να «πειραματιστεί» πάνω του, καθώς είναι γνωστός για το ξεχωριστό στυλ και τις κομμωτικές επιλογές […]

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες στιλιστικές επιλογές που κάνει, ενώ αυτήν τη φορά έκανε μία ξεχωριστή κόμμωση!

Ο παίκτης της Άρσεναλ, απολαμβάνει στο έπακρον τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Ο ίδιος δεν έχασε διόλου την ευκαιρία να «πειραματιστεί» πάνω του, καθώς είναι γνωστός για το ξεχωριστό στυλ και τις κομμωτικές επιλογές που λανσάρει.

Ο Ομπαμεγιάνγκ αυτήν τη φορά εμπνεύστηκε ένα στιλιστικό σύνολο, από τον γνωστό ράπερ Travis Scott.

Με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να γράφει δίπλα στη φωτογραφία που ανέβασε την παρακάτω λεζάντα… αυτοσαρκασμού: «Έρχεται σύντομα νέο τραγούδι».

Δε θέλει και πολύ το twitter και γενικότερα τα social media, να πάρουν φωτιά. Αρκετοί χρήστες σχολίασαν τη νέα εμφάνιση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Βέβαια, ως επί το πλείστον, τα σχόλια ήταν θετικότατα. Παρόλα αυτά, υπήρχαν και κάποια ελάχιστα, τα οποία διαφωνούσαν με την επιλογή του αυτή, θεωρώντας την αρκετά τολμηρή.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ