Ο Μάριο Μπαλοτέλι ψάχνει την επόμενη ομάδα για να βγάλει το παντεσπάνι του, αλλά τζίφος μέχρι τώρα.  Για να παραμείνει μάχιμος συνεχίζει να προετοιμάζεται. Αλλά όχι σε σούπερ προπονητικά, αλλά με την ομάδα της Φραντσιακόρτα, τέταρτης κατηγορίας. Και είναι μόλις 30 ετών. Αχ βρε Μάριο πως τα κατάφερες έτσι. ‘Why always me’ Ο Ιταλός έχει […]

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ψάχνει την επόμενη ομάδα για να βγάλει το παντεσπάνι του, αλλά τζίφος μέχρι τώρα.  Για να παραμείνει μάχιμος συνεχίζει να προετοιμάζεται. Αλλά όχι σε σούπερ προπονητικά, αλλά με την ομάδα της Φραντσιακόρτα, τέταρτης κατηγορίας. Και είναι μόλις 30 ετών. Αχ βρε Μάριο πως τα κατάφερες έτσι. ‘Why always me’

Ο Ιταλός έχει αφήσει κατά πολύ πίσω τις ημέρες που τον αποθέωνε όλη η Ευρώπη! Και εμείς τι θα κάνουμε χωρίς τον αγαπημένο μας ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ;

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός άσος είχε κάποιες προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο καμία δεν τον ικανοποίησε και προτίμησε να μείνει ανενεργός μέχρι τον Ιανουάριο.

Αυτή την περίοδο, ο Μπαλοτέλι προπονείται με την Φραντσιακόρτα, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, προκειμένου να διατηρηθεί σε μια αξιοπρεπή αγωνιστική κατάσταση.

Mario Balotelli: Soccer bad boy or man-child? | CBC Sports

Τη θλίψη του για την κατάσταση του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούνιο – όταν λύθηκε η συνεργασία του με την Μπρέσια – εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας ευχήθηκε μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής, Sport Lab, ο Super Mario να βρει το δρόμο της επιστροφής του σε υψηλό επίπεδο.

“Με θλίβει να τον βλέπω σε αυτήν την κατάσταση. Σε ηλικία 30 ετών θα έπρεπε να είχε ωριμάσει τακτικά και να ήταν αναπόσπαστο μέλος της εθνικής Ιταλίας. Τον αγαπώ και ειλικρινά ελπίζω να βρει κάτι καλό”, υποστήριξε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για τον πρώην παίκτη του στην Ίντερ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Balotelli going "crazy" on his own in isolation - ronaldo.com

Είναι ο δεύτερος παίκτης της ιστορίας των πέντε κορυφαίων λιγκών της Ευρώπης που έχει αποβληθεί σε κάθε μία από τις τέσσερις τελευταίες σεζόν. Η παρέα του είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μονακό, Τζέμερσον.

✔ Έχει πετάξει τομάτες σε προπονητή της Serie A.

✔ Έχει πετάξει νταρτς στους ρούκι της Μάντσεστερ Σίτι .

✔ Έχει πετάξει μπαλόνια γεμάτα με νερό, σε συνάντηση της ομάδας του.

✔ Έχει τσακωθεί με τέσσερις πορτιέρηδες σε strip club, γιατί ‘έσπασε’ τον απαράβατο κανόνα του ‘μην ακουμπάτε’.

✔ Έχει στείλει φίλους του να προσεγγίσουν γυναίκες, για πάρτη του (με την ατάκα ‘Ο Μπαλοτέλι θα σε δει τώρα’).

✔ Βγήκε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα με φανέλα της Μίλαν, ενώ ήταν παίκτης της Ίντερ.

✔ Έχει χωρίσει με γραπτό μήνυμα που έλαβε η σύντροφος του, ενώ παρουσίαζε live εκπομπή στην τηλεόραση.

✔ Σε παιχνίδι με την U21 της Ιταλίας, είχε κλωτσήσει αντίπαλο -ενώ ήταν πεσμένος- και στη συνέχεια κάθισε ο ίδιος στο χλοοτάπητα και αγνοούσε τον διαιτητή. Έπειτα από ένα λεπτό, κατάλαβε ότι έχει αποβληθεί, ‘πετάχτηκε’ και άρχισε να τσακώνεται με τον ρεφ.

✔ Ένα απόγευμα που ήταν με τον αδελφό του, αναρωτήθηκαν πώς είναι οι γυναικείες φυλακές. Οδήγησαν μέχρι εκεί, έκαναν ένα γύρο και σκέφτηκαν πως θα είχε ενδιαφέρον να μπουν και μέσα στο κτίριο. Δεν τους άφησαν.

✔ Έχει περάσει όλη τη μέρα, οδηγώντας στους δρόμους του Μάντσεστερ και κάνοντας high five με τον κόσμο. Eίχε προηγηθεί το 6-1 επί της Γιουνάιτεντ.

✔ Οι mixed martial arts είναι το τελευταίο του χόμπι -και να δίνει ρίμες στον Drake, με τον οποίον είναι φίλοι.

Tην ίδια ώρα είναι ο τύπος που το 2006 είχε πάει στη Βαρκελώνη για να δοκιμαστεί από την Μπαρτσελόνα. Σε πέντε μέρες, έβαλε 8 γκολ, προφανώς και οι ‘μπλαουγκράνα’ τον ήθελαν για την ακαδημία τους, αλλά είχε ένα θέμα με την υπηκοότητα του (το 2008 πήρε την ιταλική υπηκοότητα) και έχασε την ευκαιρία. Έχει υπάρξει ο πρώτος σκόρερ στην Ιταλία και το UEFA European Championships. Και δεν συνηθίζει να πανηγυρίζει με τρέλα. Γιατί; ‘Πανηγυρίζει ο ταχυδρόμος, όταν παραδίδει γράμματα;’.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι