Οι δημιουργικές και εκτελεστικές του ικανότητες σε συνδυασμό με την ανασταλτική του συνέπεια αποτελούν ένα πολλά υποσχόμενο κράμα για την ομάδα του Κόντε. Ο διεθνής άσος της Ίντερ ζει τον έρωτά του με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του ηθοποιό Χίμπα Αμπούκ. Μάλιστα, η 33χρονη έχει χαρακτηριστεί ως η «ομορφότερη ηθοποιός στον κόσμο και του […]

Οι δημιουργικές και εκτελεστικές του ικανότητες σε συνδυασμό με την ανασταλτική του συνέπεια αποτελούν ένα πολλά υποσχόμενο κράμα για την ομάδα του Κόντε. Ο διεθνής άσος της Ίντερ ζει τον έρωτά του με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του ηθοποιό Χίμπα Αμπούκ.

Μάλιστα, η 33χρονη έχει χαρακτηριστεί ως η «ομορφότερη ηθοποιός στον κόσμο και του έχει χαρίσει και το πρώτο τους παιδί.

Συμμετείχε στην ταινία LA GIOVINEZZA, έγινε γνωστή από το ρόλο της Φατιμά στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή El Principe, ενώ τώρα πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Madres».

Το μεγάλο “δώρο” της Ρεάλ στην Ίντερ

Ο λόγος για τη μεταγραφή του Ασράφ Χακίμι στην Ίντερ. Περισσότερο απ’ο,τιδήποτε, αυτή η κίνηση της Ρεάλ ήταν ένα θείο δώρο για τους «νερατζούρι». Οι περίεργες και ζημιογόνες αποφάσεις συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες. Και στο θέμα του Ασράφ Χακίμι, η Ρεάλ Μαδρίτης το απέδειξε περίτρανα. Αλλά από την άλλη να βλέπεις της ευκαιρίες και να τρέχεις να της προλάβεις όπως έκανε η Ίντερ.

Οταν οι νερατζούρι ανακοίνωναν την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, τους έπιαναν όλους στον ύπνο. Μέχρι τότε δεν είχε ακουστεί κάτι για ενδιαφέρον τους, αλλά είχε ακουστεί σε όλους το όνομά του, αφού στη Ντόρτμουντ έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις. Αυτό, άλλωστε, η Ιντερ το κατάλαβε από πρώτο χέρι στο περσινό Champions League.

Δεν υπήρχε αμφιβολία, επομένως, ότι οι Μιλανέζοι έπαιρναν έναν καλό παίκτη που μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος, αλλά και πάλι είναι έκπληξη το πόσο γρήγορα να έχει προσαρμοστεί. Για να είμαστε ακριβείς, στην άμυνα είναι αλήθεια ότι έχει κάποια θέματα, το σημειώνουν όλοι και το έχει πει και ο ίδιος ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αναφέρθηκε στο πώς δουλεύει τον Χακίμι πάνω στην τακτική.

Ο Μαροκινός, ο οποίος παίρνει πάνω του όλη τη δεξιά πλευρά, σκοράρει με καλύτερο ρυθμό από πολλούς επιθετικούς της Serie A, ενώ παράλληλα δεν παραβλέπει να μοιράζει και ασίστ, έχοντας 4 προς το παρόν. Μέχρ να φτάσει στις 10, όσες είχε δώσει πέρυσι στη Ντόρτμουντ δηλαδή, έχει δρόμο. Στα γκολ, όμως, έχει ήδη κάνε προσωπικό ρεκόρ, αφού ποτέ δεν είχε βάλει τόσα και έχει περισσότερο από ένα γύρο του πρωταθλήματος μπροστά του.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, επομένως, ότι θα ξεπεράσει και τον Μαϊκόν, τον πλάγιο μπακ του treble, με τον οποίο είναι οι μοναδικοί δύο αμυντικοί της Ιντερ που έχουν βάλει 6 γκολ σε ένα πρωτάθλημα από το 2009-10 ως σήμερα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ