O Αριεν Ρόμπεν δεν μπορούσε να αντισταθεί στον… πειρασμό και επέστρεψε στην ενεργό δράση για την ομάδα της καρδιάς του, την Χρόνινχεν. Έπειτα από μια τεράστια καριέρα ο Ολλανδός ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ομάδας της καρδιάς του, ώστε να τη βοηθήσει σε αυτή την περίοδο κρίσης.  Μπήκε στην προετοιμασία σαν σωστός και απόλυτος […]

O Αριεν Ρόμπεν δεν μπορούσε να αντισταθεί στον… πειρασμό και επέστρεψε στην ενεργό δράση για την ομάδα της καρδιάς του, την Χρόνινχεν.

Έπειτα από μια τεράστια καριέρα ο Ολλανδός ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ομάδας της καρδιάς του, ώστε να τη βοηθήσει σε αυτή την περίοδο κρίσης. 

Μπήκε στην προετοιμασία σαν σωστός και απόλυτος επαγγελματίας και μετά μπήκε στην αγωνιστική δράση

.
Για την ακρίβεια, γιόρτασε την επιστροφή του στην Eredivisie έπειτα από απουσία 16 ετών και 155 ημερών (είχε παίξει τελευταία φορά στις 11 Απριλίου 2004 στο Αϊντχόφεν – Χρόνινχεν ως παίκτης της PSV τότε), παίρνοντας το σχετικό ρεκόρ που είχε κατείχε μέχρι πρότινος ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, επιστρέφοντας εκείνος στο ολλανδικό πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια και 267 ημέρες.

Η επιστροφή του Ρόμπεν φυσικά και συγκίνησε τους οπαδούς της Χρόνινχεν, που για να τον τιμήσουν κρέμασαν ένα πανό στις εξέδρες με την προσωπογραφία του, που έγραφε: “Καλωσήρθες σπίτι, Άριεν”.Το άσχημο βέβαια για τον Ρόμπεν είναι πως τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 30ο λεπτό, με την Χρόνινχεν να γνωρίζει στο φινάλε την ήττα με 3-1 από την Αϊντχόφεν

Τρώω, πίνω, κοιμάμαι, κόβω προς τα μέσα: Η απλή ζωή του Άριεν Ρόμπεν

Για όποιον παρακολουθεί ποδόσφαιρο συστηματικά τα τελευταία χρόνια η “κίνηση Ρόμπεν” είναι μια παγκόσμια σταθερά, κάτι δεδομένο όπως ο θάνατος, οι φόροι και το μπανταρισμένο κεφάλι του Κιελίνι. Το ότι θα τη δοκιμάσει κάποια στιγμή μέσα στο ματς είναι πιο σίγουρο κι απ’το ότι ο Σέρχιο Ράμος θα δει κίτρινη κάρτα. Το γιατί συνεχίζει να πιάνει σε τόσο μεγάλο βαθμό όμως είναι αυτό που προκαλεί εντύπωση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ