Η Μπαρτσελόνα περιμένει πολλά από τον Γάλλο διεθνή. Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την σχέση του με τον Μέσι, για την μέτρια απόδοση του. Προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για να βάλει μια τάξη σε όσα λέγονται όπως είπα ο ίδιος, αλλά προχώρησε ακόμα περισσότερο, και παρουσιάστηκε με νέο λουκ, αλλά το κοτσιδάκια […]

Η Μπαρτσελόνα περιμένει πολλά από τον Γάλλο διεθνή. Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την σχέση του με τον Μέσι, για την μέτρια απόδοση του. Προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για να βάλει μια τάξη σε όσα λέγονται όπως είπα ο ίδιος, αλλά προχώρησε ακόμα περισσότερο, και παρουσιάστηκε με νέο λουκ, αλλά το κοτσιδάκια “Οβελίξ” δεν τον βοήθησαν στον αγώνα με την Σοσιεδάδ που έχασε το άχαστο.

Δύσκολη όπως αποδείχτηκε η νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Σοσιεδάδ χθες με 2-1. Πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ από τους «μπλαουγκράνα» που κινδύνεψαν όμως στο τέλος να δεχτούν την ισοφάριση. Τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του αγώνα ήταν η τα κοτσιδάκια του Αντουάν Γκριεζμάν, και η πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του, που ευτυχώς δεν στοίχησε την νίκη στους Μπλαουγκράνα.

https://www.youtube.com/watch?v=57ijcoOA41M

Ο Αντουάν Γκριεζμάν κάνει μια ακόμα μεγάλη προσπάθεια να “ενταχθεί” στο “σώμα” της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει τα όσα περίμενε από αυτόν η διοίκηση των “μπλαουγκράνα”, όταν πλήρωσε το καλοκαίρι του 2019 τη ρήτρα αποδέσμευσής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δηλαδή 120 εκατομμύρια ευρώ, στην πέμπτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ