Ο 17χρονος παίχτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ και νεότερος ποδοσφαιριστής της Πριμέρα  μας έκανε πιο όμορφο το Σαββατοκύριακο μας με το τρελό παστέλι που πέτυχε. Πήρε το ρουκετοβόλο και εξαπέλυσε ρουκέτα στον καημένο Ντιμίτροβιτς. Μιλάμε για το σούπερ ταλέντο του Ισπανικού ποδοσφαίρου Άντερ Μπαρενετσέα! Τρίτη σερί ισοπαλία για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-1 με την Έιμπαρ), ωστόσο […]

Ο 17χρονος παίχτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ και νεότερος ποδοσφαιριστής της Πριμέρα  μας έκανε πιο όμορφο το Σαββατοκύριακο μας με το τρελό παστέλι που πέτυχε. Πήρε το ρουκετοβόλο και εξαπέλυσε ρουκέτα στον καημένο Ντιμίτροβιτς. Μιλάμε για το σούπερ ταλέντο του Ισπανικού ποδοσφαίρου Άντερ Μπαρενετσέα!

Τρίτη σερί ισοπαλία για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-1 με την Έιμπαρ), ωστόσο οι Βάσκοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο Σαν Σεμπαστιάν με την απίστευτη γκολάρα του Άντερ Μπαρενετσέα. Ο Ισπανός στο 20ό λεπτό εκτέλεσε εκτός περιοχής και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού έγραψε το 1-0.

Όλα τα λεφτά από τον αγώνα ήταν η γκολάρα που πέτυχε το μεγάλο ταλέντο της Σοσιεδάδ, που πήρε την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε ρουκέτα στην εστία του Ντιμίτροβιτς, που έμεινε κάγκελο. ΤΟ ΓΚΟΛ του Σαββατοκύριακου από τον 18χρονο.

Πριν λίγους μήνες ο Άντερ Μπαρενετσέα έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει γεννηθεί τον 21ο αιώνα και αγωνίζεται στην Πριμέρα. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Κυριακή το επιβεβαίωσε στη νίκη απέναντι στην, εξαιρετική φέτος, Χετάφε.

Ο Μπαρενετσέα ξεκίνησε βασικός, είχε τις περισσότερες πετυχημένες ντρίπλες, συμμετείχε στο 2ο γκολ και όταν αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις αποθεώθηκε από τους Βάσκους. 

https://www.youtube.com/watch?v=03CikjTab5o

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι