Από πολύ μικρός ο ποδοσφαιριστής της Ζυρίχη μπήκε στο μεγάλο γήπεδο για να παίξει στον μεγαλύτερο αγώνα του. Με έπαθλο την ίδια του την ζωή. Και μετά από σκληρή μονομαχία βγήκε νικητής και η ζωή πλέον είναι μπροστά του για να την χαρεί όπως αυτός γουστάρει καλύτερα. Σιδερένιος Βασίλιε. Σε ηλικία 22 ετών ο διεθνής […]

Από πολύ μικρός ο ποδοσφαιριστής της Ζυρίχη μπήκε στο μεγάλο γήπεδο για να παίξει στον μεγαλύτερο αγώνα του. Με έπαθλο την ίδια του την ζωή. Και μετά από σκληρή μονομαχία βγήκε νικητής και η ζωή πλέον είναι μπροστά του για να την χαρεί όπως αυτός γουστάρει καλύτερα. Σιδερένιος Βασίλιε.

Σε ηλικία 22 ετών ο διεθνής με την Ελβετία U21 μέσος Βασίλιε Γιάνγιτσικ διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο χαφ της Ζυρίχης μέσα σε διάστημα τριών μηνών έκανε δύο επεμβάσεις και χημιοθεραπείες και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έκανε γνωστά τα πολύ σπουδαία νέα. Βγήκε νικητής από τη μάχη που έδωσε.

Ο Γιάνγιτσικ, που κατάγεται από τη Σερβία, είχε πάρει μεταγραφή από την Ζυρίχη για το Αμβούργο το 2016 και το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στην ελβετική ομάδα ως ελεύθερος.

Βασίλιε Γιάνγιτσικ, ο 22χρονος χαφ της Ζυρίχης που νίκησε τον καρκίνο

Συγκεκριμένα, έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram:

“Αγαπητοί φίλοι,

Είναι δύσκολο να βρω θετικές λέξεις για το 2020. Ένιωθα πως όλοι είμαστε στην ίδια βάρκα και μας επισκίαζαν καθημερινά δυσάρεστα νέα. Για εμένα προσωπικά ήταν μακρά η πιο δύσκολη χρονιά στη ζωή μου. Δεν θέλω να πω πολλές λέξεις για αυτό το καταραμένο έτος.

Θέλω να ξεκινήσω το 2021 με πολύ ωραία νέα. Είμαι υπερήφανος να σας ενημερώσω πως μετά από τρεις μήνες χημιοθεραπείων και δύο επεμβάσεων νίκησα τον καρκίνο μου. Είμαι υπερβολικά χαρούμενος που επιστρέφω υγιής και που γυρίζω στο γήπεδο για να παίξω ποδόσφαιρο”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ