Σημαντικός ο χθεσινός αγώνας για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή της Παρί που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τους πρωταθλητές Γαλλίας, και την βοήθησε να επιστρέψει στις νίκες. Με το πρώτο γκολ στην καριέρα του, ο 18χρονος Τιμοτέ Πεμπελέ έδειξε στην Παρί Σεν Ζερμέν το δρόμο για τη νίκη επί της Στρασμπούρ (4-0), που την κράτησε […]

Σημαντικός ο χθεσινός αγώνας για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή της Παρί που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τους πρωταθλητές Γαλλίας, και την βοήθησε να επιστρέψει στις νίκες.

Με το πρώτο γκολ στην καριέρα του, ο 18χρονος Τιμοτέ Πεμπελέ έδειξε στην Παρί Σεν Ζερμέν το δρόμο για τη νίκη επί της Στρασμπούρ (4-0), που την κράτησε στην δεύτερη θέση και στο -1 από Λυών. Ο 18χρονος αμυντικός Τιμοτέ Πεμπελέ, με το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας, έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία «καθάρισε» οριστικά στο τέλος κόντρα στην μαχητική Στρασμπούρ (4-0), χάρη σε Κιλιάν Μπαπέ, Ιντρίσα Γκέιγ και Μοζέ Κεν.

Ο Pembélé έγινε μέλος της Ακαδημίας Νέων της Παρί το 2015, έχοντας περάσει τα προηγούμενα επτά χρόνια της πρώιμης καριέρας του στο US Persan 03.

Στις 4 Ιουλίου 2018, σε ηλικία 15 ετών, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παρισιού, δένοντάς τον στο κλαμπ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021. Στις 28 Νοεμβρίου 2020,  έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη εναντίον της Μπορντό στην ισοπαλία με 2-2. Σημείωσε ένα γκολ στο δέκατο λεπτό του αγώνα, και η απόδοση του Pembélé θεωρήθηκε από τους περισσότερους παρατηρητές πολύ καλή και άφησε πολλες ελπίδες για το μέλλον.

Έκανε καλή χρήση της ταχύτητας, αλλά με καλές θέσεις στην άμυνα, κόβοντας δύσκολες φάσεις σε αρκετές περιπτώσεις, και βοήθησε την ομάδα του δημιουργικά  με αρκετές επιτυχημένες κάθετες πάσες.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2020, επέκτεινε το συμβόλαιο του με την PSG μέχρι και το 2024. Έκανε το ντεμπούτο του στο UEFA Champions League, στην νίκη 5-1 εναντίον της Μπασακσεχίρ.

https://www.youtube.com/watch?v=k0lTExAsAjM

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα