Θέση στην κόντρα μεταξύ Μέσι και Γκριενζμάν πήραν με τον δικό τους τρόπο οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα που έκαναν ντου στον Γάλλο διεθνή της ομάδας τους, που τον περίμεναν έξω από το προπονητικό κέντρο. Το μήνυμα τους στον Αντουάν ήταν απλό: ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙ! 😡 "𝗔 𝗠𝗘𝗦𝗦𝗜 𝗦𝗘 𝗟𝗘 𝗥𝗘𝗦𝗣𝗘𝗧𝗔" 😡 💣 Aficionados del […]

Θέση στην κόντρα μεταξύ Μέσι και Γκριενζμάν πήραν με τον δικό τους τρόπο οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα που έκαναν ντου στον Γάλλο διεθνή της ομάδας τους, που τον περίμεναν έξω από το προπονητικό κέντρο. Το μήνυμα τους στον Αντουάν ήταν απλό: ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙ!

Ο Γάλλος που δεν σταμάτησε καν προσπάθησε να φύγει όσο πιο γρήγορα γινόταν χωρίς να μιλήσει καθόλου στους οπαδούς της ομάδας.

Πριν λίγες ημέρες ο μάντατζερ του Γκριενζμάν για μια ακόμα φορά χτύπησε τον Μέσι λέγοντας ότι ο Αργεντίνος δεν ήθελε τον Γκριενζμάν στην Μπαρτσελόνα. Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν αν πάρουν την απάντηση του Μέσι μετά την επιστροφή του από την Εθνική ομάδα και ο Λιονέλ πυρ και μανία απάντησε: «Βαρέθηκα να είμαι πάντα εγώ το πρόβλημα για όλα στην Μπαρτσελόνα».

Ο κόσμος που ήταν εκεί θέλησε να τον εμψυχώσει και άρχισε να φωνάζει το όνομά του λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Συνέχισε, είσαι ο καλύτερος».

Πως έχει η ιστορία για την κόντρα Μέσι και Γκριενζμάν

Μα είναι να απορεί κανείς, ότι υπάρχουν ορισμένοι που λένε – άκουσον, άκουσον – ότι ο Λιονέλ “μάγος” Μέσι δεν ήθελε τον Αντουάν, τον Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα. Αν είναι δυνατόν, και τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την ζωή. Και γιατί να τον θέλει θα πούμε εμείς;

Ο Γκριεζμάν ήρθε για να καλύψει το κενό του Νειμάρ, του κολλητού του Λιονέλ, που δεν ήθελε να φύγει και έκανε ότι μπορούσε για να ξαναγυρίσει. Και ακόμα πιο σημαντικό. Θα έχανε την θέση του ο ακόμα καλύτερος φίλος του Λουίς…ο Σουάρες ντε. Σοβαρευτείτε λοιπόν όσοι γράφεται κάτι και καλά καινούργιο. Και για να δώσουμε και το τέλος στον πρόλογο μας, είναι ή δεν είναι ο Μέσι το απόλυτο αφεντικό στην Μπάρτσελόνα. Τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι που αποφάσισε να την κάνει για άλλες Βόρειές πολιτείες, αλλά ας όψεται η ρήτρα!

Lionel Messi and Antoine Griezmann 'have training ground bust-up with Setien forced to break up fight between pair'

Και έρχεται τώρα ο Έρικ Όλατς που είναι γνωστός για τα «Κολλητιλίκια» του με τον Αντουάν από τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο, να μας πει ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης της ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗΣ πορείας του Γάλλου το έχει ο Μέσι. Ας έπαιζε μπαλίτσα θα πούμε εμείς και να δεις που θα ήταν όλα καλά και κανένας δεν θα μπορούσε να του κόψει τον δρόμο για την ενδεκάδα. 

Φυσικά όταν ο μέγας ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ Λιονέλ σε έχει στην άκρη του ματιού του τότε υπάρχει ένα ακόμα θεματάκι. Αλλά πάνω από όλα οι φίλοι του. Έχασε τον ένα (Νειμάρ) να έχανε και τον άλλο (Σουάρες) που τελικά τον έχασε, αλλά για διαφορετικό λόγο, και σίγουρα όχι γιατί ο Αντουάν έβγαζε μάτια με την απόδοση του.

Και τρέχει δεξιά και αριστερά ο Κος Έρικ Όλατς και λέει το ποίημα του, με τελευταία του συνέντευξη στο «France Football». Και λέμε αν ρε Έρικ ο Μέσι δεν φύγει, περιμένεις, να παίξει ποτέ το φιλαράκι σου, αφού όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι προσπαθούν να πάρουν τον Μέσι με το μέρος τους. Όποιος και να βγει τα κλειδιά της ομάδας θα παραμείνουν στον μεγάλο ΑΡΧΗΓΟ, ΜΑΓΟ, ΜΑΓΙΣΤΡΟ, και ότι άλλο θέλετε. 

Messi joined by Griezmann as Barca chases Champions League

Και επειδή ξεχαστήκαμε το άρθρο είχε σαν σκοπό να διαβάσετε τις δηλώσεις του Έρικ, οπότε να τι είπε:

«Ο Αντουάν πήγε σε έναν σύλλογο, όπου ο Μέσι έχει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Είναι αυτοκράτορας και μονάρχης. Δεν καλωσόρισε την άφιξη του Αντουάν. Η στάση του ήταν αξιοθρήνητη. Πάντα άκουγα τον Αντουάν, να λέει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τον Μέσι, αλλά ποτέ το αντίστροφο. Αυτό είναι το καθεστώς του τρόμου. Είτε είσαι μαζί του, είτε εναντίον του. Ο Γκριεζμάν θα προσπαθήσει κάθε φορά να είναι καλός μέσα στο γήπεδο. Δεν θα έλθει ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση με κανέναν. Και δεν είναι έλλειψη θάρρους ή προσωπικότητας. Απλώς, λατρεύει το ποδόσφαιρο και θέλει να παίξει. Τίποτε άλλο.

Μόλις είναι στο γήπεδο, είναι χαρούμενος. Τον έχω δει σε τόσο πολύ περίπλοκες στιγμές που ξέρω ότι θα το κάνει. Ο σύλλογος είναι άρρωστος, όχι αυτός. Την περασμένη σεζόν, όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα ο Αντουάν, ο Μέσι δεν του μίλησε και δεν του έδινε την μπάλα. Δημιούργησε ένα πραγματικό τραύμα, ικανό να προκαλέσει πρόβλημα στην προσαρμογή».

Antoine Griezmann to Barcelona: How the Blaugrana will line up with star signing | Goal.com

Λίγο ακόμα και θα βάλουμε τα κλάματα ρε Έρικ.

Και μια συμβουλή από μας τους άσχετους. Δεν λέτε στο φιλαράκι σας αντί να κλαίει δεξιά και αριστερά να παίξει και λίγο μπαλίτσα;

https://www.youtube.com/watch?v=j3sUbhjTAw8

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ