Ο αγώνας με την Κροτόνε προσφερόταν για αντίδραση της Γιουβέντους μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, και η ομάδα του Πίρλο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0. Αλλά όπως δήλωσε και ο Πιρλο ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, και […]

Ο αγώνας με την Κροτόνε προσφερόταν για αντίδραση της Γιουβέντους μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, και η ομάδα του Πίρλο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0.

Αλλά όπως δήλωσε και ο Πιρλο ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, και αυτό περνάει από την Βερόνα. Αλλά νοσοκομείο θυμίζει η Βέκια Σινιόρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Τορινέζοι δεν υπολογίζουν σε επτά παίκτες. Πάουλο Ντιμπάλα, Αλβαρο Μοράτα, Λεονάρντο Μπονούτσι, Τζόρτζιο Κιελίνι, Αρτούρ Μέλο, Χουάν Κουαδράδο, Ντανίλο. Λείπουν, δηλαδή, δύο στόπερ, ένας πλάγιος μπακ που παίζει και στόπερ, ένας χαφ, ένας μπακ-εξτρέμ, δύο επιθετικοί.

Οι Μπονούτσι και Κουαδράδο αναμένεται να επιστρέψουν για τον επόμενο αγώνα λογικά. Οι Ντιμπάλα και Μοράτα… παίζεται αν θα επιστρέψουν σε μία εβδομάδα. Οι Κιελίνι και Αρτούρ είναι άγνωστο πότε θα είναι 100% έτοιμοι, δεν σηκώνει πρόβλεψη, όπως λενε, ενώ ο Ντανίλο λείπει επειδή συμπλήρωσε κάρτες.

Λίγο ακόμα και θα συμπλήρωναν ενδεκάδα οι απόντες, αλλά ο Πιρλο δεν χάνει την αισιοδοξία του και περιμένει το τρίποντο. Αν και στον πρώτο γύρο τον είχε πληγώσει η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς που είχε αποσπάσει ισοπαλία στο Τορίνο (1-1).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ