Ποδαρικό με το δεξί η Γιουβέντους που θέλει να ξεχάσει το καταστροφικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε σχετικά εύκολα την Ουντινέζε με 4-1 και έστω από μακριά ελπίζει. Ο Πορτογάλος επιθετικός πήρε από το χεράκι τη Γιουβέντους και την καθοδήγησε μαεστρικά στην πρώτη νίκη της χρονιάς. Ο Ρονάλντο έβαλε 2 γκολ […]

Ποδαρικό με το δεξί η Γιουβέντους που θέλει να ξεχάσει το καταστροφικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε σχετικά εύκολα την Ουντινέζε με 4-1 και έστω από μακριά ελπίζει. Ο Πορτογάλος επιθετικός πήρε από το χεράκι τη Γιουβέντους και την καθοδήγησε μαεστρικά στην πρώτη νίκη της χρονιάς.

Ο Ρονάλντο έβαλε 2 γκολ κι έφτασε τα 14 συνολικά στο πρωτάθλημα, με τους «μπιανκονέρι» να επιστρέφουν στις νίκες και να χτίζουν ψυχολογία ενόψει του μεγάλου αλλά και καθοριστικού ντέρμπι με την Μίλαν την ερχόμενη Τετάρτη.

Στο -10 από την Μίλαν αλλά με αγώνα λιγότερο. Ο τίτλος δείχνει να φτερουγίζει, αφού η φετινή ομάδα δεν μας έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει ένα πολύ μεγάλο σερί τίτλου. Και φυσικά με την προϋπόθεση ότι η Μίλαν και Ίντερ θα αρχίσουν να χάνουν

Image

Γιουβέντους – Ουντινέζε 4 – 1

Η Μεγάλη Κυρία, με πρωταγωνιστή για ακόμα μία φορά τον CR7, πήρε τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που είχε δύο δοκάρια και αν την Τετάρτη (06/01) νικήσει στο San Siro μπορεί να νιώθει ότι όλα γυρίζουν καθώς έχει να παίξει και το ματς με την Νάπολι αλλά και με την Ιντερ σε περίπου 2 εβδομάδες. Εφτασε τα 758 γκολ, ξεπέρασε τον Πελέ και είναι πλέον στο -2 από την πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του αθλήματος ο Πορτογάλος μύθος, πρώτος σκόρερ της Serie A με 14 τεμάχια.

Στο 31’ η Γιούβε πήρε προβάδισμα μετά το κλέψιμο του Ράμσεϊ και την ασίστ στον Κριστιάνο ο οποίος από την αγαπημένη του θέση τίναξε τα δίχτυα. Το 1-0 έμεινε για το πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Κιέζα πήρε την ασίστ του CR7 και με το αριστερό τελείωσε τη φάση και σε μεγάλο βαθμό το ματς. 

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Ζέγκελαρ σε 3-1 (90+1′), προτού έρθει ο Ντιμπάλα 90+4′ για να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα