Η τριάρα από την Άρσεναλ ήταν καμπανάκι για τον Φρανκ Λάμπαρντ αλλά η νέα τριάρα από την Σίτι είναι μεγάλη καμπάνα. Η νέα ήττα την πήγε εκτός πεντάδας και πιο συγκεκριμένα στην 8η θέση και στο -7 από την κορυφή και με αγώνα περισσότερο. Το καλοκαίρι ο Λάμπαρντ ξόδεψε τόσα χρήματα για μεταγραφές και ειδικά […]

Η τριάρα από την Άρσεναλ ήταν καμπανάκι για τον Φρανκ Λάμπαρντ αλλά η νέα τριάρα από την Σίτι είναι μεγάλη καμπάνα. Η νέα ήττα την πήγε εκτός πεντάδας και πιο συγκεκριμένα στην 8η θέση και στο -7 από την κορυφή και με αγώνα περισσότερο.

Το καλοκαίρι ο Λάμπαρντ ξόδεψε τόσα χρήματα για μεταγραφές και ειδικά από μεσοεπιθετικούς, αλλά ακόμα δεν μπορεί να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα για την κορυφή.

Ο Αμπράμοβιτς δεν πιστεύει πολύ τον Λάμπαρντ και κοιτάζει το μπλοκάκι του και βλέπει πρώτο στην λίστα το όνομα του Γερμανού. Αλλά και από την πλευρά του Τούχελ λέγεται σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild ότι θέλει να αναλάβει την Τσέλσι και να συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους συμπατριώτες του Τίμο Βέρνερ, Κάι Χάβερτς και Αντόνιο Ρούντιγκερ, αλλά και με τον Τιάγκο Σίλβα που είχε υπό τις οδηγίες του στην Παρί.

Υπάρχει και ιστορία…

Το 2017 είχε γίνει ανεπίσημη πρόταση της Τσέλσι προς τον Τούχελ, όταν εκείνος σταμάτησε την συνεργασία του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 1 – 3

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε την Τσέλσι στο Stamford Bridge και παρά της απουσίες έφυγε με εμφατική νίκη από το Λονδίνο (1-3).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε προβλήματα με τον κορονοϊό τις προηγούμενες μέρες, αλλά στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν είχε απολύτως κανένα και το έδειξε από νωρίς: 0-1 ο Γουντογκάν στο 18′, 0-2 ο Φόντεν στο 21′, 0-3 ο Ντε Μπρόινε στο 34′ και από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για τον Φρανκ Λάμπαρντ και τους παίκτες του.

Βασικά, όπως αποδείχθηκε άλλωστε, ήταν αδύνατο να αλλάξει κάτι, πλην του σκορ που από 0-3 έγινε 1-3 από το γκολ του Χάντσον-Οντόι στο 92′, με τη Σίτι να παίρνει το τρίποντο και να πλησιάζει στο -4 από την 1η θέση, έχοντας και ένα ματς λιγότερο από τις Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ που προπορεύονται.

https://twitter.com/Fastgoal2/status/1345797694342766592

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик