Απίστευτο θέαμα, καθώς μπορεί η Ρεάλ να έχει «ξεσπιτωθεί», όμως οι γλυκύτατοι πιγκουίνοι βρήκαν την ευκαιρία να… τρυπώσουν! Περίπου έναν χρόνο, η Ρεάλ Μαδρίτης στεγάζεται και αγωνίζεται μακριά από τη φυσική της έδρα, το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Φυσικά, ο λόγος είναι τα έργα βελτίωσης που γίνονται στο γήπεδο, καθώς οι εργασίες αναμένεται να αναβαθμίσου αρκετά τον […]

Απίστευτο θέαμα, καθώς μπορεί η Ρεάλ να έχει «ξεσπιτωθεί», όμως οι γλυκύτατοι πιγκουίνοι βρήκαν την ευκαιρία να… τρυπώσουν!

Περίπου έναν χρόνο, η Ρεάλ Μαδρίτης στεγάζεται και αγωνίζεται μακριά από τη φυσική της έδρα, το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Φυσικά, ο λόγος είναι τα έργα βελτίωσης που γίνονται στο γήπεδο, καθώς οι εργασίες αναμένεται να αναβαθμίσου αρκετά τον «ναό» της Ρεάλ.

Παρόλα αυτά, μπορεί οι παίκτες της «βασίλισσας» να μην μπορούν να αγωνιστούν εκεί, όμως κάποιοι επισκέπτες βρήκαν την ευκαιρία να τρυπώσουν μέσα.

Ο λόγος για δύο πιγκουίνους. Σε ένα βίντεο, λίγων μόλις δευτερολέπτων, φαίνονται δύο πιγκουίνοι, οι οποίοι κάνουν άνετοι τη… βόλτα τους στο γήπεδο.

Βεβαίως, το μεγάλο ερώτημα είναι το πώς βρέθηκαν εκεί τα δύο πιγκουινάκια; Ένα ερώτημα που ούτε οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν έχουν απαντήσει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, το οποίο συγκέντρωσε αρκετό ενδιαφέρον:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ