Ο Μιλιτάο δεν είναι στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν και ήδη πολλες ομάδες τον γλυκοκοιτάζουν. Για τον 22χρονο αμυντικό μέχρι τώρα δείχνουν ενδιαφέρον η Γιουβέντους, η Τότεναμ, η Ντόρτμουντ και τώρα μπήκε στον χορό και η Μπάγερν Μονάχου. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νταβίντ Αλάμπα ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Marca, […]

Ο Μιλιτάο δεν είναι στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν και ήδη πολλες ομάδες τον γλυκοκοιτάζουν. Για τον 22χρονο αμυντικό μέχρι τώρα δείχνουν ενδιαφέρον η Γιουβέντους, η Τότεναμ, η Ντόρτμουντ και τώρα μπήκε στον χορό και η Μπάγερν Μονάχου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νταβίντ Αλάμπα ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Marca, για τετραετές συμβόλαιο με 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και η Μπάγερν κοιτάζει σαν αντικατάστασή του τον Έντερ Μιλιτάο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται θετική στο ενδεχόμενο πώλησής του. Οι “μερένχες” φέρονται να αξιώνουν 30 εκατομμύρια λίρες, για την παραχώρηση του παίκτη. Ο παίκτης φέρεται να φύγει από την Μαδρίτη για να πάει σε κλαμπ με αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο ΜΙλιτάο είχε αποκτηθεί το 2019 από την Πόρτο, με 9 εκατ. ευρώ αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον παίκτη να είναι θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Μπερναμπέου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ