Η Ρεάλ Μπέτις δεν θα μπορέσει να κάνει το παραδοσιακό παιχνίδι της φέτος, έτσι γέμισαν τα κενά καθίσματα τους τους με παιχνίδια στον αγώνα της Δευτέρας με την Ειμπάρ. Ο σύλλογος θα δωρίσει από όλα αυτά τα παιχνίδια στα παιδιά στις ημέρες των Χριστούγεννων. Οι Ανδαλουσιανοί το έχουν καθιερώσει για τις γιορτινές μέρες και ο […]

Η Ρεάλ Μπέτις δεν θα μπορέσει να κάνει το παραδοσιακό παιχνίδι της φέτος, έτσι γέμισαν τα κενά καθίσματα τους τους με παιχνίδια στον αγώνα της Δευτέρας με την Ειμπάρ. Ο σύλλογος θα δωρίσει από όλα αυτά τα παιχνίδια στα παιδιά στις ημέρες των Χριστούγεννων.

Οι Ανδαλουσιανοί το έχουν καθιερώσει για τις γιορτινές μέρες και ο κόσμος της Μπέτις ανταποκρίθηκε γι’ ακόμα μια φορά σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές που μπορεί να παρατηρήσει κανείς σε αυτές τις δύσκολες, εποχές και με τα χρήματα των φίλων της ομάδας αγοράστηκαν χιλιάδες παιχνίδια για να μοιραστούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη, τις γιορτινές ημέρες.

Κάθε χρόνο οι οπαδοί της Μπέτις δημιουργούν πανέμορφες εικόνες στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» στην ανάπαυλα ενός αγώνα στις ήμερες των Χριστουγέννων, πετώντας στον αγωνιστικό χώρο παιχνίδια και λούτρινα ζωάκια που πήγαιναν όλα για τα παιδιά που έχουν ανάγκες…

Μπορεί φέτος να μην υπάρχουν οι φίλοι της ομάδας στις κερκίδες, για να πετάξουν τα παιχνίδια, αλλά τα παιχνίδια ήδη έχουν πάρει θέση για την σημαντική αποστολή τους. 

Για την ιστορία η Μπέτις ηττήθηκε από την  Έιμπαρ στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» το βράδυ της Δευτέρας (30/11), στο τελευταίο ματς της 11ης αγωνιστικής στη La Liga, με δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο β’ μέρος.

Από την περσινή χρονιά

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ