Πλησιάζουν οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα και ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να αντιμετωπίσεις δύο από τα μεγάλα προβλήματα στην σύγχρονη ιστορία του κλαμπ. Το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με τους μπουκ που το ψάχνουν αρκετά ο Λαπόρτα δίνεται ως πρώτο φαβορί και από κοντά ο Φοντ. Ο Ζόζεπ Μαρία […]

Πλησιάζουν οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα και ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να αντιμετωπίσεις δύο από τα μεγάλα προβλήματα στην σύγχρονη ιστορία του κλαμπ. Το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με τους μπουκ που το ψάχνουν αρκετά ο Λαπόρτα δίνεται ως πρώτο φαβορί και από κοντά ο Φοντ.

Ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου αναγκάστηκε να παραιτηθεί, και τον ακολούθησε ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο. Στις 24 Ιανουαρίου  θα έχουμε εκλογές όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί. 

Παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου. Υπέβαλλε την παραίτησή του από την προεδρία, όπως και τα μέλη του ΔΣ, μετά από την αρκετά μεγάλη πίεση που είχε ασκηθεί από τα μέλη του συλλόγου. Όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί, στις 24 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογή νέου προέδρου, που ουσιαστικά θα παραλάβει τη σκυτάλη μετά τον Ζοσέπ Μπαρτομέου.

Οι υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα είναι οι Βίκτορ Φοντ, Τόνι Φρέισα, Εμίλι Ρουσό, Τσάβι Βιλατζοάνα, Τζόρντι Φαρέ, Γιουίς Φερνάντεθ Αλά, Πέρε Ριέρα καi ο Ζοάν Λαπόρτα.

Για μεγαλύτερη ακρίβεια είναι οι προ – υποψήφιοι, που για να γίνει τελικά υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν έναν συγκεκριμένο αριθμό υπογραφών από μέλη, και να ελεγχθεί από την επιτροπή των εκλογών.

Το σίγουρο είναι ότι ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να λύσει πολλά και σημαντικά προβλήματα, με το μεγαλύτερο της ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι, αλλά και τις μεγάλες οικονομικές ζημιές.

Ζουάν Λαπόρτα και Βίκτορ Φοντ μοιάζουν τα πιο δυνατά ονόματα και οι πιθανότεροι νικητές, καθώς έχουν στο πλευρό τους μερικά «βαριά» ονόματα. Αυτό απέδειξαν και οι book της Ισπανίας οι οποίοι έδωσαν ως πρώτο φαβορί τον Λαπόρτα με την απόδοση του να αναλάβει και πάλι τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να είναι στο 1.62.

Δεύτερος και από κοντά ο Φοντ με 2.25 και μετά το… χάος… Στη τρίτη θέση με απόδοση στο 11.0 ο Μπενεντίτο, ενώ τέταρτος βρίσκεται ο Τζόρντι Φάρε που έχει υποσχεθεί γη και ύδωρ…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι