Ο Λιονέλ Μέσι είναι σαφέστατα ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να έχει βάλει πλώρη για ακόμη μια Χρυσή Μπάλα. Η Μπαρτσελόνα είναι αρκετά κοντά στο να κάνει μια τεράστια ανατροπή. Ίσως, μία απ’ τις μεγαλύτερες στη La Liga. Αν και τον Ιανουάριο βρίσκονταν πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης με -13, κατάφεραν […]

Ο Λιονέλ Μέσι είναι σαφέστατα ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να έχει βάλει πλώρη για ακόμη μια Χρυσή Μπάλα.

Η Μπαρτσελόνα είναι αρκετά κοντά στο να κάνει μια τεράστια ανατροπή. Ίσως, μία απ’ τις μεγαλύτερες στη La Liga. Αν και τον Ιανουάριο βρίσκονταν πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης με -13, κατάφεραν να επιστρέψουν. Μάλιστα, πλέον βρίσκονται στο -2 από το σύνολο του Τσόλο Σιμεόνε. Θα μπορούσαν να πατούν ήδη κορυφή, όμως θα τους δοθεί η ευκαιρία την ερχόμενη βδομάδα στο «Καμπ Νου», αντιμετωπίζοντας την Ατλέτικο.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο φύσει ηγέτης των «μπλαουγκράνα» έχει τεράστιο μερίδιο σε όλη αυτή την ανατροπή. Για ακόμη μια σεζόν, τα νούμερά του εντυπωσιάζουν. Παρόλα αυτά, δεν είναι μονάχα αυτά που κάνουν τη διαφορά.

Πριν από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν, έμοιαζε σίγουρη η αποχώρησή του από την ομάδα. Όμως, πλέον δείχνει πως είναι πιο χαρούμενος από ποτέ!

Τα εντυπωσιακά επιτεύγματα του Μέσι! 

Από τον Γενάρη έως και σήμερα, ο Μέσι έχει καταφέρει να συμβάλει μόνο στο πρωτάθλημα με 26 τέρματα. Από το -13, έως το -2, ο Μέσι έχει 27 γκολ/ασίστ σε μόλις 15 αναμετρήσεις.

Επιπλέον, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των top-5 πρωταθλημάτων της Ευρώπης, μέσα στο 2021. Με τα δύο «τεμάχια» επί της Βαλένθια, ο Αργεντινός έφτασε τα 28 γκολ και 9 ασίστ σε 34 αγωνιστικές. Έχοντας μάλιστα και 20 (!) βραβεία MVP.

Κόντρα στη Χετάφε έφτασε τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα, κάτι που καταφέρνει για 12η συνεχόμενη σεζόν!

Πέραν του σκοράρισματος, ο Μέσι έχει δώσει έμφαση και στη δημιουργία. Φέτος έχει δώσει 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει επίσης και 89 πάσες «κλειδιά». Επιπλέον, ο δημιουργικός ρόλος του Μέσι φαίνεται κι από τις επιτυχημένες μεταβιβάσεις στο 3ο επιθετικό μισό του γηπέδου. Εκεί όπου έχει 851 πάσες, με τον δεύτερο Φερνάντες να έχει 200 λιγότερες.

Επίσης, ο Μέσι κυριαρχεί σε 31 διαφορετικές κατηγορίες της La Liga! Με αυτές τις επιδόσεις, πώς να μην κοιτάζει επίμονα την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ