Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, φέρεται πως είναι βασικός στόχος της Γερμανικής ομάδας, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Φλικ! Στη Λίβερπουλ έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου, από την ημέρα που ανέλαβε. Μάλιστα, χαρακτηρίζεται ως μια εντελώς διαφορετική ομάδα, από εκείνη που παρέλαβε ο Γιούργκεν Κλοπ. Έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ με αυτό το στυλ ποδοσφαίρου […]

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, φέρεται πως είναι βασικός στόχος της Γερμανικής ομάδας, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Φλικ!

Στη Λίβερπουλ έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου, από την ημέρα που ανέλαβε. Μάλιστα, χαρακτηρίζεται ως μια εντελώς διαφορετική ομάδα, από εκείνη που παρέλαβε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ με αυτό το στυλ ποδοσφαίρου κατέκτησε και το Champions League πρόπερσι, ενώ πέρυσι κατέκτησε και την Premier League, με χαρακτηριστική άνεση.

Όμως, η φετινή χρονιά είναι αρκετά διαφορετική, καθώς το πρωτάθλημα χάθηκε, ενώ η ευρωπαϊκή ήττα φέρνει σε δύσκολη θέση τη Λίβερπουλ (3-1 η Ρεάλ Μαδρίτης). Βέβαια, όλα είναι ανοικτά στη ρεβάνς, αλλά πόσο εύκολο θα είναι;

Εδώ και αρκετό διάστημα υπάρχει η έντονη φημολογία πως ο Γερμανός θα αποχωρήσει από το σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι. Ο ίδιος το διαψεύδει, όμως δεν έχει εξαφανιστεί ως φήμη.

Και εδώ εμπλέκεται η Μπάγερν Μονάχου! Η Γερμανική ομάδα φέρεται να βολιδοσκοπεί την κατάσταση και έχει ως βασικό στόχο τον Κλοπ. Ειδικά, αν αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι ο Χάνσι Φλικ.

Μπάγερν Μονάχου: Φόβος για αποχώρηση Φλικ!

Ο Χάνσι Φλικ έχει οδηγήσει την περσινή σεζόν τους Βαυαρούς στην κατάκτηση 6 τροπαίων, όμως δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως υπάρχουν κακές σχέσεις μεταξύ Φλικ και Σαλιχάμιτζιτς. Όπως επίσης και το γεγονός πως ο Φλικ θεωρείται πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, με τον Λεβ να αποχωρεί μετά από 15 χρόνια!

Η Μπάγερν δε θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεων, γι’ αυτό… των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Συγκεκριμένα, έχουν ένα πλάνο, το οποίο έχει πρωταγωνιστή τον Κλοπ, για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ