Το μεγάλο αστέρι της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αναμένεται να μείνει εκτός περίπου έναν μήνα, λόγω τραυματισμού. Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, λόγω των διοργανώσεων που είναι προγραμματισμένες στο αθλητικό πανόραμα παγκοσμίως, έχουν και τα… αρνητικά τους. Και σίγουρα η Μπάγερν Μονάχου το ένιωσε αρκετά αυτό το συναίσθημα. Καθώς έχασε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, το μεγάλο […]

Το μεγάλο αστέρι της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αναμένεται να μείνει εκτός περίπου έναν μήνα, λόγω τραυματισμού.

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, λόγω των διοργανώσεων που είναι προγραμματισμένες στο αθλητικό πανόραμα παγκοσμίως, έχουν και τα… αρνητικά τους.

Και σίγουρα η Μπάγερν Μονάχου το ένιωσε αρκετά αυτό το συναίσθημα. Καθώς έχασε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, το μεγάλο της αστέρι. Ο Πολωνός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη φανέλα της πατρίδας του, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου έναν μήνα!

Τρομερή ατυχία για τους Βαυαρούς, με τον Λεβαντόφσκι να έχει υποστεί τραυματισμό στους συνδέσμους στο γόνατο.

Τραυματισμός… στο κρισιμότερο σημείο για την Μπάγερν!

Αυτός ο τραυματισμός ήρθε σε αρκετά κομβικό και κρίσιμο σημείο για τη Γερμανική ομάδα. Καθώς έχει μπροστά της τα δύο ματς για την προημιτελική φάση του Champions League, με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως επίσης και αρκετά σημαντικά ματς για την Bundesliga, με την οποία να μην έχει ξεκαθαρίσει για φέτος. Καθώς, η Λειψία διεκδικεί τον τίτλο. Και σίγουρα ο «Λέβα» ήταν υπερπολύτιμος για αυτές τις διοργανώσεις και τα ματς.

Μην ξεχνάμε πως ο Πολωνός διανύει μια εξαιρετική σεζόν, κι ενώ είναι έτοιμος να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων σε μια σεζόν στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Ένα ρεκόρ που το κατέχει ο Γκερντ Μίλερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ