Ο ίδιος οδήγησε την Γερμανική ομάδα, στο να κατακτήσει και τα έξι τρόπαια που διεκδίκησε, όμως πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο! Σίγουρα, η καριέρα του ως πρώτος προπονητής είναι αρκετά σύντομη. Όμως, μέσα σε 18 μόλις μήνες, κατάφερε το απίστευτο και το… απίθανο, με την Μπάγερν Μονάχου. Να κατακτήσει και τα έξι […]

Ο ίδιος οδήγησε την Γερμανική ομάδα, στο να κατακτήσει και τα έξι τρόπαια που διεκδίκησε, όμως πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο!

Σίγουρα, η καριέρα του ως πρώτος προπονητής είναι αρκετά σύντομη. Όμως, μέσα σε 18 μόλις μήνες, κατάφερε το απίστευτο και το… απίθανο, με την Μπάγερν Μονάχου. Να κατακτήσει και τα έξι τρόπαια που η Γερμανική ομάδα διεκδίκησε. Ενώ φέτος, αναμένεται να αναλάβει την Εθνική Γερμανίας.

Όχι ακόμη επίσημο, αλλά είναι το πιθανότερο σενάριο έως τώρα! Με τον Γιοακίμ Λεβ να λέει «αντίο» από την επίσημη αγαπημένη των Γερμανών, μετά το Euro.

Όμως ο Χάνσι Φλικ αφήνει να αιωρείται πως δε θα παραμείνει στην Μπάγερν μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2023. Ειδικά μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Παρί, για το Champions League, το θέμα παραμονής του ή όχι, βρίσκεται στα… ψηλά!

Μάλιστα, οι δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση στο Παρίσι, έδειχναν άνθρωπο που έχει αποφασίσει να αποχωρήσει, παρά να μείνει στην ομάδα του. Ο Φλικ είναι αρκετά αινιγματικός, όσον αφορά το μέλλον του, ενώ και από την Μπάγερν υπάρχει «σιγή ιχθύος».

Μπορεί η κόντρα του Φλικ με τον Σαλιχάμιτζιτς να «σπάσει» εντελώς το γυαλί;

Ο ίδιος βρίσκεται σε μια… κόντρα με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, από τον περασμένο Ιανουάριο. Και είναι ικανή να τον οδηγήσει και στην έξοδο. Ο Φλικ θεωρεί πως θα έπρεπε να έχει λόγο στον μεταγραφικό σχεδιασμό, ειδικά μετά τα όσα έχει πετύχει στο σύλλογο. Εξέφρασε δημοσίως τις απόψεις του, ενώ επίσης και διαφώνησε με τα συμβόλαια των Αλάμπα-Μπόατενγκ, στο να μην ανανεωθούν.

Ο Σαλιχάμιτζιτς από την πλευρά του, δε σηκώνει λέξη για συνεργασία με τον προπονητή σχετικά με τις μεταγραφές. Θεωρεί πως αυτά τα θέματα είναι καθαρά δικής του αρμοδιότητας. Όμως, αυτό δεν είναι απαραίτητα συνεργασία, αλλά συνύπαρξη κάτω υπό τη σκέπη της Μπάγερν. Μια συνύπαρξη που θα έχει πρόωρο και άδοξο τέλος.

Η πόρτα στην ομοσπονδία είναι ανοικτή!

Έχει γίνει κρούση για εκείνον και στην Ομοσπονδία τον θέλουν πολύ! Από το 2006 έως και το 2014 βρισκόταν δίπλα στον Λεβ, ως άμεσος συνεργάτης.

Η επόμενη ημέρα στην Μπάγερν!

Φυσικά, σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Χάνσι Φλικ θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο επικρατέστερος είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Στόχος του είναι να αναλάβει την Μπάγερν ως… πρωταθλητής με τη Λειψία. Μπορεί να είναι αρκετά νέος (μόλις 33 ετών), όμως έχει πετύχει πάρα πολλά αξιοθαύμαστα με τις Χόφενχαϊμ και Λειψία. Η ευκαιρία του αξίζει και το μέλλον του ανήκει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ