Το μεγάλο αστέρι της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έμεινε εκτός περίπου έναν μήνα, λόγω τραυματισμού, αλλά επέστρεψε καυτός. Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, λόγω των διοργανώσεων που ήταν προγραμματισμένες στο αθλητικό πανόραμα παγκοσμίως, έχουν και τα… αρνητικά τους. Και σίγουρα η Μπάγερν Μονάχου το ένιωσε αρκετά αυτό το συναίσθημα.  Ο Πολωνός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με […]

Το μεγάλο αστέρι της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έμεινε εκτός περίπου έναν μήνα, λόγω τραυματισμού, αλλά επέστρεψε καυτός.

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, λόγω των διοργανώσεων που ήταν προγραμματισμένες στο αθλητικό πανόραμα παγκοσμίως, έχουν και τα… αρνητικά τους.

Και σίγουρα η Μπάγερν Μονάχου το ένιωσε αρκετά αυτό το συναίσθημα.  Ο Πολωνός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη φανέλα της πατρίδας του, και έμεινε εκτός για περίπου ένα μήνα.

Μην ξεχνάμε πως ο Πολωνός διανύει μια εξαιρετική σεζόν, κι ενώ είναι έτοιμος να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων σε μια σεζόν στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Ένα ρεκόρ που το κατέχει ο Γκερντ Μίλερ.

Αλλά στον πρώτο αγώνα με την επιστροφή του εναντίον της Μάιντζ που μπορεί η Μπάγερν να έχασε μεν, αλλά είδε το αστέρι της σε εξαιρετική κατάσταση. Πέτυχε γκολ και είναι στο -4 από το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. Έφτασε τα 36 γκολ στην φετινή Μπουντεσλίγκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ