Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έριξε «άκυρο» στην Μπάγερν Μονάχου, μετά από πρόταση της Γερμανικής ομάδας για νέο συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας. Τους… ακύρωσε, ή έστω προσπαθεί να επαναδιαπραγματευτεί. Ο λόγος για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, Κίνγκσλεϊ Κομάν. Ο Κομάν φέτος, έχει 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, έχοντας πετύχει έξι τέρματα. Επιπλέον, έχει […]

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έριξε «άκυρο» στην Μπάγερν Μονάχου, μετά από πρόταση της Γερμανικής ομάδας για νέο συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας.

Τους… ακύρωσε, ή έστω προσπαθεί να επαναδιαπραγματευτεί. Ο λόγος για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Ο Κομάν φέτος, έχει 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, έχοντας πετύχει έξι τέρματα. Επιπλέον, έχει «σερβίρει» φέτος ακόμη 13!

Η «Kicker» όμως βάζει… φωτιά στο ποδοσφαιρικό παζάρι. Σύμφωνα με δημοσίευμά της, η Μπάγερν πρότεινε ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο θα περιείχε πρόωρη ανανέωση προς τον Κομάν.

Το νέο συμβόλαιο είχε χρονική διάρκεια έως το 2026, εάν φυσικά το αποδεχόταν. Όμως, ο Κομάν φαίνεται πως έριξε «άκυρο» στη Γερμανική ομάδα.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: «Ο Κομάν απορρίπτει την πρώτη προσφορά της Μπάγερν», συνεχίζοντας «Ο Κομάν παίζει στην ομάδα από το 2015. Ο Γάλλος δεσμεύεται για δύο ακόμη χρόνια, αλλά πώς θα συνεχιστούν τα πράγματα…;».

Ο Γάλλος παίκτης, βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου, θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιο σύλλογο επιθυμεί, το καλοκαίρι του 2023. Τότε το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

Μάλιστα, έπαιξε αρκετά σε ρεπορτάζ των δύο «εχθρών». Έπαιξε δυνατά, σχετικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι. Και φυσικά, όπως γίνεται αντιληπτό, όσο δεν βρίσκεται «χρυσή τομή» με τους Γερμανούς, τόσο οι «μνηστήρες» θα καραδοκούν.

Δείτε σε δράση τον Κομάν:

https://www.youtube.com/watch?v=zf7NdxGfCwE

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ