Η Μπάγερν Μονάχου γλυκοκοιτάζει τον πρωταθλητή Ιταλίας με την Ίντερ, Ασράφ Χακίμι, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Η Γερμανική ομάδα σχεδιάζει τον προγραμματισμό, ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο Χακίμι των «νερατζούρι» αρέσει αρκετά, ενώ όπως φαίνεται είναι αρκετά ψηλά στη λίστα. Αυτήν την είδηση μεταφέρουν δύο γνωστοί δημοσιογράφοι της Γερμανίας, Μάνο Μπόνκε και Κέσλερ Φίλιπ. […]

Η Μπάγερν Μονάχου γλυκοκοιτάζει τον πρωταθλητή Ιταλίας με την Ίντερ, Ασράφ Χακίμι, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η Γερμανική ομάδα σχεδιάζει τον προγραμματισμό, ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο Χακίμι των «νερατζούρι» αρέσει αρκετά, ενώ όπως φαίνεται είναι αρκετά ψηλά στη λίστα.

Αυτήν την είδηση μεταφέρουν δύο γνωστοί δημοσιογράφοι της Γερμανίας, Μάνο Μπόνκε και Κέσλερ Φίλιπ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Μπάγερν, θα ενισχυθεί η ομάδα σημαντικά, κυρίως στην άμυνα. Ειδικά στο δεξί φτερό έχουν εντοπίσει προβλήματα και ελλείψεις, εξετάζοντας τον παίκτη της Ίντερ.

Ο ίδιος γνωρίζει καλά από Γερμανικό ποδόσφαιρο, καθώς αγωνιζόταν πέρυσι με τα χρώματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ως δανεικός από τη Ρεάλ.

Επίσης, στην Ίντερ έδειξε πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και γνωρίζει από πρωταθλητισμό.

Ασράφ Χακίμι: Μια αρκετά… αλμυρή οικονομικά λύση!

Η πορεία του παίκτη είναι εντυπωσιακή τα τελευταία χρόνια. Πηγαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο. Όμως, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται. Καθώς, όποια ομάδα θέλει τον παίκτη πρέπει να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ενώ η Μπάγερν μπορεί να βάλει μια πολύ ψηλή τιμή για εκείνον, ώστε οι υποψήφιοι «μνηστήρες» να χάσουν το… ενδιαφέρον τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν