Ο Ιταλικός Τύπος γνωστοποίησε πως υπάρχει ενδιαφερόμενος να αγοράσει τις μετοχές της Μίλαν, με το WTL να έχει οργανωμένο πλάνο για τους «ροσονέρι». Εκεί που υπήρχε το ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών της Ίντερ, ο Ιταλικός τύπος έκανε γνωστό το ενδιαφέρον επενδυτών για τη Μίλαν. Τα διοικητικά των Μιλανέζων απασχολούν γενικότερα την κοινή γνώμη. Όμως, από […]

Ο Ιταλικός Τύπος γνωστοποίησε πως υπάρχει ενδιαφερόμενος να αγοράσει τις μετοχές της Μίλαν, με το WTL να έχει οργανωμένο πλάνο για τους «ροσονέρι».

Εκεί που υπήρχε το ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών της Ίντερ, ο Ιταλικός τύπος έκανε γνωστό το ενδιαφέρον επενδυτών για τη Μίλαν.

Τα διοικητικά των Μιλανέζων απασχολούν γενικότερα την κοινή γνώμη. Όμως, από το βράδυ της Κυριακής προέκυψε ενδιαφέρον για την ομάδα της Μίλαν.

Οργανωμένο πλάνο για τη Μίλαν, ή ένα διαφημιστικό τρικ;

Οι φερόμενοι ως επενδυτές είναι το Ιταλικό fund WTL. Συγκεκριμένα σημαίνει World Lob Technologies, και ιδρύθηκε το… κοντινό 2020.

Μάλιστα, οι ίδιοι μοίρασαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ιταλίας και σχετική ανακοίνωση για το όλο θέμα. Οργανωμένοι μέχρι και σ’ αυτό σαν να λέμε…

Εκεί αναφέρεται πως υπάρχει πλάνο οργανωμένο για τους «ροσονέρι». Εμφανίζονται ως «σωτήρες», καθώς γνωρίζουν τα προβλήματα και θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να γίνουν πραγματικότητα τα όσα πρέπει να γίνουν για την ομάδα.

Το WTL ανήκει στον Αλεξάντρ Γιούκοβ, ο οποίος είναι ένας σημαντικός επιχειρηματίας από τη Μολδαβία.

Η ανακοίνωση γνωστοποιεί πως ο εν λόγω οργανισμός είναι μια μεγάλη οικονομική δύναμη, και πως αυτό μπορεί να αποδειχθεί μέσω από τις σημαντικότερες χρηματοδοτικές πλατφόρμες.

Ένας εκ των στόχων, ίσως κι ο πιο βασικός του fund, είναι να γίνει ένα σωστό «κάλεσμα» προς τον κόσμο. Πιο απλά, κόσμος και ομάδα να έρθουν πιο κοντά.

Τονίζεται επιπλέον, πως θα πρέπει να πραγματοποιηθούν με ηρεμία οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς του Elliott για τις μετοχές.

Όμως, υπάρχει και το ενδεχόμενο, παρόλο το διαφαινόμενο ενδιαφέρον, όλο αυτό να είναι ένα καλοστημένο κόλπο για διαφήμιση. Αν και στην ανακοίνωσή τους υποστήριξαν πως, όλο αυτό δε συμβαίνει για διαφήμιση, αλλά ως μια προσπάθεια απόκτησης της Μίλαν.

Κάτι τέτοιο ακούγεται για πρώτη φορά, ακόμη και στο Elliott. Οι οποίοι μάλιστα αναφέρουν πως δε γνωρίζουν τίποτα. Δεν έχουν δεχθεί κρούση από κανέναν για τις μετοχές της Μίλαν.

Ενδιαφέρον θα έχει το θέμα στο μέλλον λοιπόν…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ