Η Μίλαν πανηγύρισε μια νίκη επί της Φιορεντίνα, με αυτόν τον τρόπο ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή της, με πέντε ματς να απομένουν! Η πανδημία που όλος ο πλανήτης βιώνει, έχει απομακρύνει τους φιλάθλους από τα γήπεδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι «έδρες» να μην παίζουν και μεγάλο ρόλο στις αναμετρήσεις. Παρόλα αυτά, η Μίλαν διανύει […]

Η Μίλαν πανηγύρισε μια νίκη επί της Φιορεντίνα, με αυτόν τον τρόπο ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή της, με πέντε ματς να απομένουν!

Η πανδημία που όλος ο πλανήτης βιώνει, έχει απομακρύνει τους φιλάθλους από τα γήπεδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι «έδρες» να μην παίζουν και μεγάλο ρόλο στις αναμετρήσεις.

Παρόλα αυτά, η Μίλαν διανύει μια εκπληκτική σεζόν, όμως οι βαθμοί που έχει κατακτήσει, εντός και εκτός έδρας, δημιουργούν με χαοτική διαφορά.

Στο Σαν Σίρο η Μίλαν έχει πάρει 22 πόντους, ενώ μακριά από αυτό 37! Συγκεκριμένα, οι Μιλανέζοι έχουν πάρει 6 νίκες και 4 ήττες εντός, ενώ εκτός έχουν 12 νίκες και μόλις μία ήττα!

Η ομάδα βρίσκεται εντός τετράδας, διεκδίκησε με αξιώσεις το φετινό πρωτάθλημα, καθώς μόνο με… αυτοκτονία το χάνει η Ίντερ. Όμως, το σημαντικό στοιχείο είναι πως ο φετινός τίτλος… χάθηκε στο Σαν Σίρο!

Παρόλα αυτά… κατάφερε να γράψει ιστορία!

Η Μίλαν σε 14 εντός έδρας αναμετρήσεις, έχει 12 θετικά αποτελέσματα, μία ισοπαλία με την Τζένοα, καθώς και μία μόλις ήττα, στη Σπέτσια.

Πρόκειται για μια άκρως εντυπωσιακή συγκομιδή, καθώς είναι η κορυφαία σε μία σεζόν για τη Serie A.

Έχουν πετύχει κάτι ανάλογο, τη σεζόν 2004-05, και το 2011-12. Και γενικότερα, στην ιστορία της Serie A, έχει επιτευχθεί ακόμη 4 φορές!

Δηλαδή, το να έχει ένας σύλλογος 12 νίκες σε 14 ματς εκτός έδρας.

Το έχουν πετύχει οι Ίντερ (2006-07), Γιουβέντους (2017-18, 2018-19), Νάπολι (2017-18).

Φέτος, με τους 37 πόντους που έχουν μαζέψει οι «κόκκινοι», βρίσκονται στο +6 από την Ίντερ, στο +9 από την Αταλάντα, καθώς και στο +12 από τη Νάπολι.  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν