Αβέβαιο το μέλλον του Κίνγκσλεϊ Κομάν στην Μπάγερν Μονάχου. Ο παίκτης είναι απο τους πιο ποιοτικούς των Βαυαρών. Όμως οι απαιτήσεις του και ι στόχοι του τον έχουν κάνει να κοιτάει δεξιά και …αριστερά! Με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2023 και τον ίδιο… να μην έχει μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση […]

Αβέβαιο το μέλλον του Κίνγκσλεϊ Κομάν στην Μπάγερν Μονάχου. Ο παίκτης είναι απο τους πιο ποιοτικούς των Βαυαρών. Όμως οι απαιτήσεις του και ι στόχοι του τον έχουν κάνει να κοιτάει δεξιά και …αριστερά!

Με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2023 και τον ίδιο… να μην έχει μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση των Βαβαυρών. Οι πιθανότητες αποχώρησης αυξάνονται. Βέβαια στην Μπάγερν δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν ως ελεύθερο. Για αυτόν τον λόγο και αξιολογούν όλες τις προσφορές που έρχονται για τον Κομάν.

Πάντως τα οικονομικά θέλω των Βαυαρών είναι αν μη τι άλλο… μεγάλα! Μια από τις ομάδες που επιβεβαιωμένα έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Γάλλο είναι και η Λίβερπουλ, η οποία είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που χτύπησε την πόρτα της Μπάγερν για τον 25χρονο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ