Ο λόγος για τον «θρύλο» της Μόρκαμ, που πλέον αγωνίζεται στη Νιούπορτ Κάουντι, Κέβιν Έλισον, ο οποίος «έτριψε» κυριολεκτικά στα μούτρα του πρώην προπονητή του, το γκολ που πέτυχε! Ο Κέβιν Έλισον θεωρείται ένα «ιερό τοτέμ» για την Μόρκαμ. Ο ίδιος είχε πάνω από 350 συμμετοχές με την εν λόγω ομάδα. Όλα αυτά συνέβησαν από […]

Ο λόγος για τον «θρύλο» της Μόρκαμ, που πλέον αγωνίζεται στη Νιούπορτ Κάουντι, Κέβιν Έλισον, ο οποίος «έτριψε» κυριολεκτικά στα μούτρα του πρώην προπονητή του, το γκολ που πέτυχε!

Ο Κέβιν Έλισον θεωρείται ένα «ιερό τοτέμ» για την Μόρκαμ. Ο ίδιος είχε πάνω από 350 συμμετοχές με την εν λόγω ομάδα. Όλα αυτά συνέβησαν από το 2011, έως και το 2020.

Όμως, άλλαξε «στρατόπεδο» και πήγε στην Νιούπορτ Κάουντι. Κι εκεί βρήκε δίχτυα επί της πρώην ομάδας του.

Μετά το γκολ, ο Έλισον είχε αρκετή οργή μέσα του, την οποία… εξωτερίκευσε στον πανηγυρισμό του. Πήγε και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ, απέναντι στον προπονητή της πρώην ομάδας του, Ντέρεκ Άνταμς.

Ο προπονητής τον είχε ωθήσει σε αποχώρηση ουσιαστικά από την Μόρκαμ, με τον παίκτη να προπονείται μόνος του.

Παρόλα αυτά, ο 42χρονος παίκτης βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στη Νιούπορτ, σύλλογο της League Two. Κι όταν βρήκε δίχτυα δεν ξέχασε τη συμπεριφορά του προπονητή του.

Δείτε παρακάτω:

https://twitter.com/FootyRustling/status/1370782702690000907

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ