Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε μετά από δυόμιση χρόνια στην Καταλονία και η Γιουβεντους πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Αλλά ήταν και ένας αγώνας των δύο καλύτερων ποδοσφαιριστών του πλανήτη. Μέσι VS Ρονάλντο. Και ο Κριστιάνο κέρδισε στην ουσία, αλλά και στις εντυπώσεις τον μάγο της Μπαρτσελόνα.  Ο αγώνας μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε μετά από δυόμιση χρόνια στην Καταλονία και η Γιουβεντους πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Αλλά ήταν και ένας αγώνας των δύο καλύτερων ποδοσφαιριστών του πλανήτη. Μέσι VS Ρονάλντο. Και ο Κριστιάνο κέρδισε στην ουσία, αλλά και στις εντυπώσεις τον μάγο της Μπαρτσελόνα. 

Ο αγώνας μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε – και ελπίζουμε όχι την τελευταία τους – τους μεγαλύτερους σύγχρονους θρύλους του ποδοσφαίρου. Δύο στιγμές κρατάμε από τον αγώνα. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μέσι βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια και απέφυγε με μια ντρίμπλα τον Ρονάλντο, και η απάντηση του Πορτογάλου στο δεύτερο ημίχρονο  ο Αργεντινός εφορμούσε προς τη μεγάλη περιοχή της ‘γηραιάς κυρίας’ και ο Ρονάλντο ήρθε από πίσω και του έκλεψε την μπάλα, αποτρέποντας τα χειρότερα για την ομάδα του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η ομάδα του Ρονάλντο ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα του Μέσι και την άφησε στην 2η θέση του ομίλου. Πρωτοφανή πράγματα για την ομάδα της Βαρκελώνης που θυμίζει ακυβέρνητο καράβι. Άριστα στημένη η ομάδα του Πίρλο που χτύπησε στις αδυναμίες της ομάδας του Κούμαν.

Την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο σφράγισε η Γιουβέντους, μετά το 3-0 στο Καμπ Νόου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με οδηγό ποιον άλλον; Τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μόνο ντέρμπι δεν ήταν η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους. Η «Κυρία» έκανε περίπατο 3-0 στο «Καμπ Νου» και ο Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε κατά κράτος τον Λιονέλ Μέσι 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε σε δύο πέναλτι και έφτασε τα 20 γκολ σε βάρος των Blaugrana εκ των οποίων τα 14 στο γήπεδό τους.

https://www.youtube.com/watch?v=LTwONZUipPs

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι