Σε μετέωρη θέση βρίσκεται ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, καθώς όλα τα σενάρια παίζουν για το μέλλον του στην Ιταλική ομάδα. Η εικόνα της Γιουβέντους σίγουρα δεν είναι εκείνη που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας. Όπως επίσης και οι φίλαθλοι του Ιταλικού συλλόγου. Με σημαντικό μερίδιο ευθύνης να έχει ο προπονητής της «γηραιάς κυρίας», […]

Σε μετέωρη θέση βρίσκεται ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, καθώς όλα τα σενάρια παίζουν για το μέλλον του στην Ιταλική ομάδα.

Η εικόνα της Γιουβέντους σίγουρα δεν είναι εκείνη που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας. Όπως επίσης και οι φίλαθλοι του Ιταλικού συλλόγου.

Με σημαντικό μερίδιο ευθύνης να έχει ο προπονητής της «γηραιάς κυρίας», Αντρέα Πίρλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της «Tuttosport», ο 41χρονος τεχνικός δεν πρέπει να νιώθει καθόλου ασφαλής και σίγουρος στον πάγκο. Η εικόνα της ομάδας δεν βελτιώνεται, όπως επίσης και παρουσιάζει τεράστια αστάθεια. Άρα, όπως γίνεται αντιληπτό, ο προβληματισμός κυριαρχεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Ρισκάρει τη θέση του με αυτήν την εικόνα της Γιουβέντους. Μία ήττα δε θα αλλάξει τη μοίρα του, όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να ανατραπεί αυτή η κατάσταση, κι μάλιστα γρήγορα».

Για να δούμε λοιπόν, στα εναπομείναντα 11 ματς, τι θα αλλάξει, αν αλλάξει κάτι; Θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Αντρέα Πίρλο.

Γιουβέντους: «Μπάχαλο» τα αποδυτήρια, έπονται αλλαγές!

Μέχρι και πριν την αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπενεβέντο, η Γιουβέντους ήταν στο δρόμο για διεκδίκηση του τίτλου στην Ιταλία.

Βέβαια, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους, όμως υπήρχε σημαντικό ποσοστό για να ελπίζει η «μεγάλη κυρία».

Όμως, η ήττα από την Μπενεβέντο άλλαξε άρδην τα σχέδιά της. Πλέον, ο μόνος στόχος που υπάρχει, είναι η έξοδος στο Champions League. Και δεν είναι ένα υπερβολικό σχέδιο, αλλά η πραγματικότητα.

Η εικόνα της Γιούβε όμως, δεν πείθει, καθώς τα αποτελέσματα δείχνουν… το δρόμο της καταστροφής. Και η ενδεχόμενη απουσία από το επόμενο Champions League, θα είναι καταστροφική.

Σύμφωνα με τη «La Stampa», το κλίμα στη Γιουβέντους δεν είναι και το καλύτερο.

Μετά το ματς με τη Μπενεβέντο, επικράτησε ένας χαμός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω ρεπορτάζ. Στα αποδυτήρια ακούστηκαν… διάφορα, σε αρκετά έντονο ύφος και τόνο. Γράφει πως δεν κινδυνεύει τόσο το μέλλον του Πίρλο, καθώς αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προέδρου, Αντρέα Ανιέλι.

Αν η ομάδα μείνει εκτός τετράδας, που είναι και ο επόμενος εφικτός στόχος, τότε θα υπάρξουν αλλαγές!

Αρχικά, θα επηρεαστεί κι ο Πίρλο σε τέτοιο σενάριο. Όμως, όχι μόνο εκείνος… Θα υπάρξει κι αλλαγή διοίκησης, η οποία αφορά τα άτομα δίπλα στον πρόεδρο, τους συνεργάτες του.

Πληρώνουν το «μάρμαρο» οι Παράτιτσι-Νέντβεντ!

Οι αλλαγές θα αφορούν κυρίως δύο πρόσωπα, τον Φάμπιο Παράτιτσι και τον Πάβελ Νέντβεντ.

Ο Τσέχος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν αντιπρόεδρος, αμφισβητείται αρκετά πλέον, όπως και ο Παράτιτσι!

Το σίγουρο είναι πως η οικογένεια Ανιέλι έχει στο μυαλό της αρκετές αλλαγές. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμένουν, τότε σίγουρα θα «απασφαλίσουν», αλλάζοντας τα πάντα!

Και σε αγωνιστικό, αλλά και σε διοικητικό κομμάτι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ