Όταν λέμε τα πήρε στο κρανίο κυριολεκτούμε αγαπητοί φίλοι. Τι να μας πουν τα άλλα γατάκια μπροστά στον μεγάλο προπονητή της Μποτοσάνι. Δεν άντεξε το μεγάλος λάθος της άμυνας στα χασομέρια και με την λήξη όποιον πάρει ο χάρος. Τους πήρε στο κυνήγι και το μοναδικό σόου που μας χάρισε θα μπει στα σεμινάρια προπονητικής. […]

Όταν λέμε τα πήρε στο κρανίο κυριολεκτούμε αγαπητοί φίλοι. Τι να μας πουν τα άλλα γατάκια μπροστά στον μεγάλο προπονητή της Μποτοσάνι. Δεν άντεξε το μεγάλος λάθος της άμυνας στα χασομέρια και με την λήξη όποιον πάρει ο χάρος. Τους πήρε στο κυνήγι και το μοναδικό σόου που μας χάρισε θα μπει στα σεμινάρια προπονητικής.

Πρωταγωνιστής ήταν ο αξιότιμος προπονητής της Ρουμανικής Μποτοσάνι που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και βρίσκεται στην 11η θέση και κάνει αγώνα για την παραμονή της. Στον αγώνα Σέπσι – Μποτοσάνι και ενώ κρατούσε την νίκη στα χέρια του και μετρούσε τα τελευταία δευτερόλεπτα για την λήξη, σε μια σέντρα των γηπεδούχων στην τελευταία φάση του αγώνα, ενώ ο αμυντικός του φαινόταν ότι θα είχε εύκολο έργο να διώξει με το κεφάλι, έκανε τσαφ (όπως λέμε φαλτσοστεκιά) και βρήκε αέρα, με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει σε πόδια αντιπάλων και να βρεθεί με λίγη περιπέτεια στο πλεχτό.

Μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα και αφού πέφτει κάτω ξερός, ευτυχώς όχι από εγκεφαλικό, αλλά από την απελπισία του, παίρνει τα πάνω του και άρχισε να τρέχει στο γήπεδο κυνηγώντας τους ποδοσφαιριστές του και ειδικά τον τύπο που έκανε το λάθος. 

Απολαύστε τον γραφικό προπονητή…

https://youtu.be/d96OpMI3lHA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ