Οι νερατζούρι είχαν δώσει ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε στο πρωτάθλημα, αλλά η πρωταθλήτρια μετά από εκείνη την ΄ήττα αφυπνίστηκε και πήρε για τα καλά μπρος. Ο σημερινός αγώνας ήταν προσωπική υπόθεση του Κριστιάνο που πήρε την κατάσταση στα “πόδια” του. «Χτύπησε» δύο φορές, μία με πέναλτι στο 26’ και μία με σούπερ κλέψιμο και […]

Οι νερατζούρι είχαν δώσει ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε στο πρωτάθλημα, αλλά η πρωταθλήτρια μετά από εκείνη την ΄ήττα αφυπνίστηκε και πήρε για τα καλά μπρος. Ο σημερινός αγώνας ήταν προσωπική υπόθεση του Κριστιάνο που πήρε την κατάσταση στα “πόδια” του. «Χτύπησε» δύο φορές, μία με πέναλτι στο 26’ και μία με σούπερ κλέψιμο και εκτέλεση στο 35’ κι έτσι απλά η Γιουβέντους ανέτρεψε το «Derby D’Italia» κόντρα στην Ίντερ.

Πριν τον αγώνα περισσότεροι από 2.000 φίλοι της Ίντερ βρέθηκαν έξω από το “Τζουζέπε Μεάτσα” πριν από το ντέρμπι με τη Γιουβέντους, για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Αντόνιο Κόντε με συνθήματα, πανό και καπνογόνα.

Ίντερ – Γιουβέντους  1 – 2

Μεγάλο πλεονέκτημα απέκτησε η Γιουβέντους με την σημερινή της νίκη μέσα στο Τζιουζέπε Μεάτσα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάντο. Πολύ καλός ο Μπουφόν που σταμάτησε την Ίντερ σε 1-2 πολύ επικίνδυνες περιπτώσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Η Ίντερ υποδέχτηκε τη Γιουβέντους στο “Τζουζέπε Μεάτσα”, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας. Η ομάδα του Κόντε βρήκε δίχτυα με το “καλημέρα”, με σκόρερ τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι μόλις στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από κλέψιμο του Σάντσες και ασίστ του Μπαρέλα. Η μπάλα πέρασε κάτω από τον Μπουφόν που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά.

Ο  Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κέφια και τις αισθήσεις του σε πλήρη εγρήγορση για να κάνει τα δικά του.

Οι μπιανκονέρι ισοφάρισαν με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στην παράβαση υπέπεσε ο Γιανγκ με μαρκάρισμα στον Κουαδράδο, με τον διαιτητή να ελέγχει τη φάση στο monitor του VAR.

Την απόλυτη ανατροπή για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο την ολοκλήρωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Μετά από τραγική συνεννόηση του Μπαστόνι με τον Χαντάνοβιτς, ο Κριστιάνο έκλεψε από αριστερά, έκανε το πλασέ, η μπάλα πρώτα βρήκε στο δοκάρι και μετά μπήκε στα δίχτυα της κενής εστίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι