Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες για να χτίσει νέο αήττητο. Κέρδισε με πρωταγωνιστή τον Σουάρες στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του, στην νίκη επί της Έλτσε. Ο Ουρουγουανός […]

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες για να χτίσει νέο αήττητο. Κέρδισε με πρωταγωνιστή τον Σουάρες στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του, στην νίκη επί της Έλτσε.

Ο Ουρουγουανός με δύο τέρματα χάρισε στην ομάδα του Σιμεόνε τη νίκη κόντρα στην Έλτσε με 3-1 και απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής στη La Liga.
Ήταν το κομμάτι που έλειπε από το παζλ. Ο παίκτης που θα δώσει το εύκολο γκολ απέναντι στις ομάδες που κλείνονται μαζικά και που πάντα προβλημάτιζαν την ομάδα του Σιμεόνε.  Ο κυνικός σκόρερ των 20+ γκολ τη σεζόν που θα δώσει την επιπλέον ώθηση για το κάτι παραπάνω.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η Έλτσε στάθηκε αξιοπρεπώς στην Μαδρίτη, όμως η κλάση του «πιστολέρο» έδωσε την λύση με δύο πανομοιότυπα γκολ. Δύο διαγώνιες συρτές σέντρες από Τρίπιερ και Καράσκο και ισάριθμα ιδανικά τελειώματα από τον Λουίς Σουάρες (41’, 59’) ξεμπλόκαραν την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ουρουγουανό να φτάνει τα 7 γκολ και να πιάνει στην κορυφή των σκόρερ τους Ογιαρθάμπαλ και Ιάγκο Άσπας, φτάνοντας τα 151 τέρματα σε 200 συμμετοχές στην La Liga.

Το νέο έργο Σιμεόνε

Και για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις η Ατλέτικο για πρώτη φορά από το 1996 έχει τόση μεγάλη διαφορά από την Μπάρτσα. Ηταν η χρονιά που έκανε το νταμπλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик