Κάτι που είπε ο αντιπρόεδρος των «μπιανκονέρι», Πάβελ Νέντβεντ, το σχολίασε ο πρώην παίκτης των «νερατζούρι» Μάρκο Ματεράτσι, έγινε η αιτία για… διαδικτυακή κόντρα! Μιλάμε για δύο παίκτες εμβληματικούς, οι οποίοι κόσμησαν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όμως, στην Ιταλία είδαμε αρκετή κόντρα με τους δύο τους. Ο λόγος για τον Πάβελ Νέντβεντ και τον Μάρκο Ματεράτσι. […]

Κάτι που είπε ο αντιπρόεδρος των «μπιανκονέρι», Πάβελ Νέντβεντ, το σχολίασε ο πρώην παίκτης των «νερατζούρι» Μάρκο Ματεράτσι, έγινε η αιτία για… διαδικτυακή κόντρα!

Μιλάμε για δύο παίκτες εμβληματικούς, οι οποίοι κόσμησαν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όμως, στην Ιταλία είδαμε αρκετή κόντρα με τους δύο τους. Ο λόγος για τον Πάβελ Νέντβεντ και τον Μάρκο Ματεράτσι.

Ο πρώτος πλέον είναι παράγοντας, συγκεκριμένα αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, ενώ ο δεύτερος είναι πλέον ένας… απλός οπαδός της Ίντερ!

Ο Πάβελ Νέντβεντ σχολίασε κάτι για τη Γιουβέντους, με τον Ματεράτσι να απαντά σε ότι είπε ο Τσέχος. Ο Νέντβεντ είπε στο DAZN σε σχετική του συνέντευξη για το πώς νιώθει που η ομάδα του είναι πίσω στη βαθμολογία της Serie A

Σχολίασε: «Δε με επηρεάζει. Ο γιός μου πήγαινε στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου κι τώρα είναι στο πανεπιστήμιο κι οδηγάει αυτοκίνητο. Όλα αυτά τα χρόνια, το πρωτάθλημα είναι δικό μας, επί 3.200 μέρες».

Ο Ματεράτσι δεν μπορούσε να μείνει… αμέτοχος, ως οπαδός της Ίντερ πλέον, σχολιάζοντας κι αυτός τα εξής: «Πάβελ, ευχόμαστε όλοι στον γιο σου να μπορέσει να δει και το Champions League πριν τελειώσει τις σπουδές του. Το αξίζει! Τα δικά μου παιδιά είδαν το Champions League και το Μουντιάλ, ενώ ήταν στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό».

Τα social media πήραν… φωτιά!

Δεν γνωρίζει κανείς αν ο Νέντβεντ θα μπει στη διαδικασία να απαντήσει στον Μάρκο Ματεράτσι, όμως οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν να πουν… πολλά. Σίγουρα, ένα διαδικτυακό ντέρμπι…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ