Σε αναμέτρηση στο Μαρόκο, ένας ποδοσφαιριστής που παίζει ως μέσος, πήρε «άριστα» ως τερματοφύλακας, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Μπορεί να παιζόταν μια πρόκριση, όμως ο παίκτης στο Μαρόκο δεν… μάσησε! Ο Αντίλ Ελ Χασνάουι «θυσίασε» τη θέση του ως μέσος, για να παίξει κάτω απ’ τα γκολπόστ. Στην αναμέτρηση της Μόγκρεμπ Τετουάν με […]

Σε αναμέτρηση στο Μαρόκο, ένας ποδοσφαιριστής που παίζει ως μέσος, πήρε «άριστα» ως τερματοφύλακας, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μπορεί να παιζόταν μια πρόκριση, όμως ο παίκτης στο Μαρόκο δεν… μάσησε! Ο Αντίλ Ελ Χασνάουι «θυσίασε» τη θέση του ως μέσος, για να παίξει κάτω απ’ τα γκολπόστ.

Στην αναμέτρηση της Μόγκρεμπ Τετουάν με τη Μάγκρεμπ Φεζ για το Κύπελλο, στο 117’ ο τερματοφύλακας, Γιαχίαλ Ελ Φιλαλί αποβλήθηκε. Ο ίδιος έκανε ένα χέρι εκτός περιοχής και πήρε την κατιούσα για τα αποδυτήρια.

Οι αλλαγές για τους γηπεδούχους είχαν ολοκληρωθεί, κι ως εκ τούτου έπρεπε να μπει κάποιος άλλος τερματοφύλακας. Ο Ελ Χασνάουι έβαλε τη φανέλα και τα γάντια, μπαίνοντας στην εστία εκείνος!

Το ματς πήγε στα πέναλτι, με τον παίκτη που μπήκε στην εστία να αποκρούει δύο πέναλτι, όπως φυσικά και το φάουλ που κέρδισαν οι αντίπαλοι με την αποβολή.

Κι έτσι, έστειλε πανηγυρικά την ομάδα του στην επόμενη φάση. Από τα ωραία του ποδοσφαίρου, με τον «λυτρωτή» Ελ Χασνάουι!

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ