Ο Σέρχιο Αγκουέρο αναμένεται να πει «αντίο» το καλοκαίρι, όμως την τέχνη του παστελώματος δεν την ξεχνάει Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα του Μάντσεστερ. Επίσημα, οι «Πολίτες» ενημέρωσαν πως δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα ολοκληρώσει τη θητεία του στους «μπλε». Η αλήθεια είναι […]

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αναμένεται να πει «αντίο» το καλοκαίρι, όμως την τέχνη του παστελώματος δεν την ξεχνάει

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα του Μάντσεστερ. Επίσημα, οι «Πολίτες» ενημέρωσαν πως δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα ολοκληρώσει τη θητεία του στους «μπλε».

Η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός της Σίτι «στάζει μέλι» για τον παίκτη του. Θεωρώντας τον, εκτός από έναν ικανότατο παίκτη και ένα υπέροχο άτομο! Άλλωστε, ένας παίκτης που γιγάντωσε τους «Πολίτες» είναι ο Αργεντινός και ο Γκουαρδιόλα το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Γι’ αυτό και τον σέβεται απεριόριστα.

Μια νίκη μακριά από τον τίτλο οι πολίτες μετά το διπλό επί της Κρίσταλ Πάλας.

Στο 57ο ο Αγκουέρο με μια περίτεχνη ενέργεια και πέτυχε το πρώτο γκολ στον αγώνα και το 2ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα. Ελάχιστα γκολ αλλά σε μια χρονιά που ήταν σχεδόν μόνιμα εκτός απο τραυματισμούς.

Στο επόμενο λεπτό ο Τόρες πέτυχε το 2ο γκολ για την Σίτι αλλά και το 700ό τέρμα της Σίτι επί Γκουαρδιόλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ